<dc_title>Gastronomia</dc_title> <TitleSource>1.évf. 1.sz. (1932. jan.)</TitleSource> <TitleSubTitle>a magyarországi szállodai, éttermi és kávéházi alkalmazottak országos egyesületének hivatalos lapja</TitleSubTitle> <UniformTitle>Gastronomia</UniformTitle> 1 felelős szerkesztő Truxa Rezső nem 1 Országos Széchényi Könyvtár Budapest testület elektronikus rögzítés elektronikus szerkesztés kiadó közreadó 1827 Budapest, Budavári Palota "F" épület epa-info@mek.oszk.hu Országos Széchényi Könyvtár Budapest 1827 Budapest, Budavári Palota "F" épület epa-info@mek.oszk.hu 1932 1932 1.évf. 1.sz. (1932. jan.)-1.évf. 6.sz. (1932. nov.) Digitalizált időszaki kiadvány évenként tízszer Az EPA-ban való regisztrálás dátuma 2020-02-05 LEZÁRT teljes https://epa.oszk.hu/03900/03902 EPA-03902 urn:nbn:hu-156974 Gastronomia a magyarországi szállodai, éttermi és kávéházi alkalmazottak országos egyesületének hivatalos lapja / fel.szerk. Truxa Rezső 1.évf. 1.sz. (1932. jan.)-1.évf. 6.sz. (1932. nov.) évenként tízszer http://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/965918 Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok Szolgáltatóipar, belkereskedelem Vendéglátás kávéház, étterem, vendéglátás, érdekvédelem, szolgáltatás időszaki kiadvány szakmai PDF hun ARCHIVÁLT Vendégipari munkás a Magyarországi Szállodai, Éttermi és Kávéházi Alkalmazottak Országos Egyesületének hivatalos közlönye / szerk. Fekete Lőrinc. 1.évf. 1.sz. (1933. jan. 1.)-7.évf. 5.sz. (1939. szept. 25.) évenként tízszer Vendégipari munkás Vendéglátók lapja Vendéglős és kávésok lapja Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU) Országos Széchényi Könyvtár OK KOZGY Ipacs Eszter archiválta javította katalogizálta