Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
43. köt. 4. füz. (1997.)
Tartalom
Molnár
Pál
:
Az "Európai Minőségi Hét Magyarországon, 1997" élelmiszeripari rendezvényei
257-265
[130.55 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0010
Alfred
Wiesenberger
:
A gyümölcslé-ipar Európai Minőségellenőrző Rendszere (EQCS)
266-278
[235.70 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0020
Anita
Kochan
:
HACCP Kézikönyv élelmiszeripari kis- és középvállalkozások számára
279-286
[123.85 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0030
Sebők
András
:
HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása
287-290
[150.01 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0040
Sipos
Gáborné
:
A HACCP módszer oktatásának és alkalmazásának tapasztalatai Magyarországon
291-297
[110.46 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0050
Lásztity
Radomir
:
Az EURO FOOD CHEM IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése
298-300
[100.88 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0060
Szerkeszti:
Ősz
Csabáné
:
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése
301-313
[138.59 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0070
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
314-323
[137.29 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0080
Szerkeszti:
Boross
Ferenc
:
Hazai lapszemle
324
[82.86 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0090
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
325-330
[121.40 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0100
Rendezvénynaptár
331
[79.15 kB - PDF]
EPA-03135-00195-0110
Letöltés egy fájlban (482,9 KB - PDF)