Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
27. köt. 1. füz. (1981.)
Tartalom
Összeállította:
Farkas
Józsefné
:
Név- és tárgymutató
[1.82 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0010
Kottász
József
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1980. évi XXVI. kötetéről
1-2
[531.69 kB - PDF]
EPA-03135-00128-0020
Molnár
Pál
:
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (I. rész) : a korszerűsítés főbb feladatai
3-12
[3.00 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0030
Szarvas
Tibor
:
Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei
13-18
[1.87 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0040
Cseh
Éva
,
Cseh
Ferenc
:
Konzervipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás mérése cirkóniumtartalmú roncsolmányból
19-22
[1.15 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0050
Gönczy
Zoltán
:
A kereskedelemben szeletelve-csomagoltan forgalmazott húskészítmények egyes mikrobiológiai paramétereinek megállapítására irányuló vizsgálatok
23-30
[2.68 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0060
Ács
Pál
:
50 éves a szombathelyi Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet
31-37
[2.48 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0070
Cseh
Éva
:
Szakmai hírek
37
[269.52 kB - PDF]
EPA-03135-00128-0080
Az „Élelmiszervizsgálati Közlemények" szerkesztőségi irányvonalai (Harmadik átdolgozott kiadás)
38-42
[1.46 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0090
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
43
[1.18 MB - PDF]
EPA-03135-00128-0100
Letöltés egy fájlban (18,1 MB - PDF)