Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
22. köt. 5-6. füz. (1976.)
Tartalom
Kismarton
Károly
,
Spanyár
Pál
:
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban
243-247
[1.86 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0010
Lindner
Károly
,
Krámer
Mihályné
,
Spanyár
Pál
:
A pommes-frites zsírfelvételének és a zsiradék kémiai tulajdonságainak vizsgálata
248-254
[2.27 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0020
Perédi
József
:
Fontosabb hazai növényolajaink jellemző színanyagai és eltávolításuk lehetőségei (I. rész)
255-266
[3.07 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0030
Molnár
Pál
,
Nové
László
:
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
267-273
[2.11 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0040
Ari
Lajos
,
Soós
Katalin
:
Klórozott szénhidrogén inszekticidek szintjének alakulása tejben és tejtermékekben
274-283
[2.95 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0050
Juhász
Ernő
,
André
László
,
Horváth
György
:
A fűszerpaprika összes festéktartalmának meghatározása a Benedek-féle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával (II. rész)
284-288
[1.44 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0060
Csák
Alán
,
Kovács
László
,
Kacskovics
Miklós
:
A tehéntej hamisításának (vizezésének) vizsgálata
289-294
[1.76 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0070
Wagner
Attila
,
Horváth
Lóránd
,
Kiss
Tibor
,
Borsi
Miklósné
:
Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai
295-300
[1.76 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0080
Varga
Etelka
:
Balatoni halak radiológiai vizsgálatának tapasztalatai
301-304
[1.31 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0090
Szentesi
György
,
Schlechta
Antal
:
Cézium-137 szennyezettség mérés élelmiszerekben
305-308
[1.19 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0100
Békés
Ferenc
,
Váradi
Gyula
:
Hazái búzák lipoproteinjeinek vizsgálata (IV. rész) : purotionin frakciók finomabb összetételének vizsgálata
309-315
[1.92 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0110
Rékasi
Tibor
,
Őrsi
Ferenc
:
Butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása keveréktakarmányokban fotometriás eljárással
316-321
[2.13 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0120
Stanislaw
Tyszkiewicz
:
The application of stepwise programmed stress in examination of rheological properties of meat and other solid foods
322-327
en
[1.70 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0130
Nina
Barylko-Pikielna
:
Some methodological aspects of sensory measurement of textural characteristics
328-334
en
[2.15 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0140
Domoki
János
,
Sohár
Judit
:
Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát és nitrit tartalmának vizsgálata
335-345
[3.78 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0150
Kádas
Lajos
:
Hazai zöldségfélék nitráttartalma
346-349
[1.32 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0160
Szakmai, személyi hírek
350-351
[705.19 kB - PDF]
EPA-03135-00113-0170
Kottász
József
:
Beszámoló a Fővárosi Élelmiszerminőségvédelmi Ankétről
351
[705.19 kB - PDF]
EPA-03135-00113-0180
Nedelkovits
János
:
Tudományos kollokvium Pulay Gábor emlékére
352
[417.85 kB - PDF]
EPA-03135-00113-0190
Kardos
Ernő
:
Török Gábor Emlékkollokvium
353
[393.59 kB - PDF]
EPA-03135-00113-0200
Az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” szerkesztőségi irányvonalai harmadik átdolgozott kiadás
354-357
[1.53 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0210
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
358
[342.17 kB - PDF]
EPA-03135-00113-0220
Külföldi lapszemle
359-362
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00113-0230
Letöltés egy fájlban (35,4 MB - PDF)