Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
22. köt. 1-2. füz. (1976.)
Tartalom
Összeállította:
Farkas
Józsefné
:
Név- és tárgymutató
II-IX
[5.13 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0010
Kottász
József
:
id. Dr. Sarudi Imre (1907-1975) emlékezetére
1
[332.03 kB - PDF]
EPA-03135-00110-0020
Kottász
József
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1975. évi XXI. kötetéről
2-3
[615.50 kB - PDF]
EPA-03135-00110-0030
Kismarton
Károly
:
Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása
4-16
[5.36 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0040
Berezvai
Ferenc
,
Szakál
Sándor
:
A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában
17-22
[2.28 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0050
Őrsi
Ferenc
:
Egyes fokhagymatartalmú élelmiszerek hatóanyagtartalmának meghatározása
23-29
[2.19 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0060
Blaskovits
Aladár
:
A foszfolipidek analitikája
30-35
[2.29 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0070
R.
Neumann
:
Sensory Consistency-Testing of Special Food Products for the Quality Control
36-42
en
[1.75 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0080
Kállay
Miklós
:
Borok redukálócukor-tartalmának meghatározása káliumferncianidos módszerrel
43-47
[1.44 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0090
Dankanits
Erzsébet
:
Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribiszkefajtáknál
48-53
[2.13 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0100
M. A.
Hussein
,
M. A.
Noaman
:
Főzés hatása a zöld, hüvelyes- és szárított szemes tehénborsó fehérjéire és nélkülözhetetlen aminosavaira
54-58
[1.70 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0110
F. I.
Khattab
,
I. A.
Haroun
,
Abou
El-Kheir
:
Derivatographic detection of pig’s fat in other animal fats
59-63
en
[1.45 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0120
Kamal
Ammar
,
Samir
Elkadi
,
Mtsai
:
Narancs- és sárgabaracklé egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a tárolás során
64-69
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0130
Soós
Katalin
,
Erdélyi
László
:
A burgonya klórprofám (CIPC) hatóanyagú csírázásgátló szerekkel történő kezelésének élelmezés-egészségügyi problémái
70-79
[2.96 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0140
Molnár
László
:
Biotin mikrobiológiai meghatározása : élelmiszereink biotintartalma
80-92
[3.57 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0150
Borusné Böszörményi
Nóra
,
Kovács
József
:
Oxalátos leválasztással kombinált komplexometriás módszer különböző eredetű minták kalcium-tartalmának meghatározására
93-101
[2.55 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0160
Horváth
György
:
Beszámoló az Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek tudományos konferenciájáról Kecskemét, 1975. november 13-14.
102-104
[1.23 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0170
Bálint
Mihály
,
Hidasi
György
:
Beszámoló a Zala megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet fennállása 5. évfordulójára rendezett tudományos tanácskozásról
105-107
[1.16 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0180
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai könyv- és lapszemle
107-109
[1.19 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0190
Külföldi lapszemle
22, 63, 92, 101, 110-111
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00110-0200
Szakmai hírek
112
[327.23 kB - PDF]
EPA-03135-00110-0210
Letöltés egy fájlban (39,9 MB - PDF)