Munkavállalókat keresünk!

 „Láthatatlan kiállítás” az esélyegyenlőségért

 

Augusztusban ismét megnyílik a „Láthatatlan kiállítás”.

Az Iton Kft. és az MVGYOSZ közös szervezésében, a Népliget E-klubjában 12 év után ismét várjuk azokat a jó kommunikációs készséggel rendelkező vak vagy aliglátó embereket, akik szívesen mutatnák meg a látogatóknak a kiállítás helyszíneit és persze nyitottak minden olyan témára, mely a vaksággal és az azzal járó életmóddal, helyzetekkel kapcsolatos kérdéseket vet fel.

A kiállítás 10 hónapig tart. Erre az időre az Iton Kft. foglalkoztatna 8 állandó munkatársat a csoportok és a kiállítótérben működő büfé vezetésére. A munkaidő minden nap 12-től 20 óráig tart. Munkát vállalni napi 4 és 8 órában is lehet.

Az Iton Kft., az állandó munkatársakon kívül, további 8 főt keres helyettesítésre, részmunkaidőkre. A munkát vállalkozóként is lehet végezni.

Alapkövetelmény a jó kommunikációs képesség és az érettségi. Előnyt jelent a felsőfokú végzettség és az eddigi kiállításokon szerzett gyakorlat.

Ha szívesen lennél egy olyan csapat tagja, amely aktívan dolgozik a vakok társadalmi integrációjáért, az esélyegyenlőség alapjainak megteremtéséért, és a rossz társadalmi beidegződések, előítéletek helyreigazításáért, akkor köztünk a helyed.

 

Jelentkezni lehet: augusztus 3-ig.

 

Telefon: 06-20-533-3207

 

   Kroll Zsuzsanna            Kurucz Tibor

     MVGYOSZ                     Iton Kft.

érdekvédelmi vezető     ügyvezető igazgató