stílus 1 (fehér)
stílus 2 (fekete)

+ betűméret | - betűméret   



E számunk szerzői:

 

Csiky Huba – 1977, Dicsőszentmárton. A BBTE Filozófia Karának IV. éves hallgatója.

 

Demeter Attila – 1972, Szentegyháza. 1996-ban végzett a BBTE Filozófia Karán. A Kellék alapító szerkesztője. Jelenleg a BBTE tanársegédje, illetve ugyanitt doktorandus.

 

Györgyjakab Izabella – 1975, Bereck. 1998-ban végzett a BBTE Filozófia Karán. Jelenleg doktorandus az ELTE Filozófia Dokotriskolájában., a Kellék szerkesztője. Idén jelent meg a kolozsvári Pro Philosophia Alapítvány kiadásában A szavak színeváltozása című, Wittgensteinról írott kötete.

 

Jakab Dénes Barna – 1976, Székelykeresztúr. 1998-ban végzett a BBTE Filozófia Karán. Jelenleg a BBTE Jogi Karának hallgatója, illetve az ELTE Jogi Karának doktorandusa.

 

Kerekes Erzsébet2000-ben végzett a BBTE Filozófia Karán. A hermeneutika alkalmazása a magyar kultúrában nevű mesterképző hallgatója. Jelenleg doktorandus az ELTE Filozófia Doktoriskolájában

 

Lehmann Miklós – 1968. Fiatal kutatói ösztöndíjjal az MTA Filozófiai Intézetének munkatársa, tanársegéd az ELTE Tanítóképző Főiskolai Karának Társadalomtudományi Tanszékén, valamint doktori tanulmányokat folytat az ELTE Pszichológiai Doktori Iskola megismeréstudományi alprogramján.

 

Losonczi Péter – 1970, Budapest. 1998-ban szerzett diplomát az ELTE BTK Filozófia Tanszékén. Jelenleg a Leuveni Katolikus Egyetem ösztöndíjasa. Alapító tagja a Magyar Filozófiai Társaság Vallásfilozófiai Szekciójának és az „Etika és társadalom" interdiszciplináris kutatócsoportnak.

 

Mekis Péter – filozófus, fordító, a Szegedi Tudományegyetem Filozófiai Tanszékének tanársegéde.

 

Pléh Csaba – 1945. A Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Tanszékének tanára, a Magyar Pszichológiai Szemle főszerkesztője, az MTA levelező tagja.

 

Sümegi Istvan – 1966, Sárvár. Filozófiából 1992-ben szerzett diplomát az ELTÉ-n. A szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola Európa tanulmányok tanszékének adjunktusa.

 

Szegő Katalin 1933, Nagyvárad. Történelmet végzett a Bolyai egyetemen, filozófiatörténetből doktorált 1977-ben, a '70-es évektől filozófiatörténetet tanít a BBTE magyar tagozatán. Számos tanulmány, esszé és könyv szerzője.

 

Taraş György – 2000-ben végzett a BBTE Filozófia Karán. A hermeneutika alkalmazása a magyar kultúrában nevű mesterképző hallgatója.


stílus 1 (fehér)
stílus 2 (fekete)

+ betűméret | - betűméret