Tóni a szózivatarban

2017 május 29 7:16 de.45 hozzászólás

Rogán Antal, hosszú virtuális szünet után, megjelent a nyilvánosság előtt. A jelek szerint, miközben mindenki a vagyonosodási ügyeire gondolhatott, nem ezek voltak a távolmaradás okai. A propagandaminiszter a jelek szerint egy kiképzőtáborban volt. Ahol megtanították felejteni, és összeesküvés-elméletekből is felkészült. A kiképzése a legutóbbi nyilatkozata alapján még nem teljes. De a jelmezes főpróba lezajlott.

Ennek során, a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott lakossági fórumon azt mondta, többek között, a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője, hogy ősszel tudatos provokatív kísérletek lesznek. Amelyekre az aktivisták kiképzése már zajlik a civilek kiképzőtáboraiban. Mert, Rogán szerint, a civilek világösszeesküvése lesz a bázisa az őszi provokatív akcióknak. Ami azért különösen érdekes megállapítás, mert ez azt jelentené, hogy Rogán tudhat valamit. Olyasmit, hogy ilyen kiképzőtáborok márpedig vannak. Ráadásul felkészülés is zajlik. Ráadásul olyan felkészülés is zajlik, amelyik nyilvánvalóan fegyveres ellenállásra készít fel. Mert különben aligha beszélhetnénk olyan provokatív akciókról, amelyek minimum a világbékét veszélyeztetik. Ha azonban ennek az aranyszájú hüjepistikének igaza van, akkor ez eegy más dolgot is jelent. Nevezetesen azt, hogy vannak titkosszolgálati információi ezekről a kiképzőtáborokról, de az egész belbiztonsági apparátus nem csinál semmit. Ha ez igaz, akkor Pintér azonnali felmentését kellene indítványoznia Rogánnak. De erről mintha nem szólnának a hírek.

Ha ilyen fegyveres kiképzés nem zajlik, akkor ez azt jelenti, hogy a civilek békés akciókra készülnek. Márpedig békés, a kormányt transzparensekkel sétálva bíráló akciókkal legfeljebb a kormányt lehetne provokálni. Például arra, hogy lemondjon. Ráadásul erre nagy kiképzés és titkos akció sem kell. A CEU kapcsán látszott, hogy békés akciók márpedig lehetnek. Ez ellen természetesen fel lehet erőszakkal lépni, és a diktatúrák, illetve gyarmatbirodalmak történte ismer is ilyen eseményeket. De ebben az esetben két forgatókönyv létezhet. Az egyik ilyen forgatókönyv lehet, hogy olyan csoportok lépnek fel, erőszakot alkalmazva, amelyek nem tekinthetők a belügyi apparátus részeinek. Ebben az esetben a békés akciót folytató civilek megvédése a belügyi apparátus kutya kötelessége. Ha tehát Rogán a várható békés tüntetéshullám ellen, erőszakkal fellépni készülő csoportok várható akcióiról rendelkezik információkkal, akkor már régen meg kellett volna tennie a feljelentés a paramilitáns szervezkedés miatt. Ha nem tette meg, akkor vagy blöfföl, vagy a kormány hallgatólagos támogatását üzente meg az említett egyleteknek.

A másik forgatókönyv sem jobb. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a kormány a teljes belügyi apparátust hajlandó bevetni a békés, de kormánykritikus tiltakozások leverésére. Mondván: a kritika provokálja a hatalmat. Ezzel Rogán üzenete nagyjából azt jelenti, hogy befenyegetett egy totális diktatúrával, kijárási tilalommal, és az ezt megszegőkkel szemben érvényesítendő karhatalmi fellépéssel. Másrészt, részben az előzőekkel összhangban, Orbán kritikáját a felségárulás szintjére emelte. A hallgatólagosan, például a felvonulásokkor, a Hősök terén anno megejtett gyűlésen, megtámogatott paramilitáns egyletek ebben az esetben is hathatós segítséget adhatnak a kormánynak. Például, mint önkéntesnek feltüntetett, és ezzel regulárisnak hazudott járőröző-brigádok. S akkor már csak a megfelelő karszalagokról kell gondoskodni.

Ugyanakkor Rogán amnéziájának is biztos jelei lehetnek. Nem csak a lakásviszonyai kapcsán, hanem egy tucat évre visszamenőleg is. 2006 őszén, amikor a Nagy Őszi Pisis Forradalom kapcsán összeszarták-hugyozták a Kossuth-teret, akkor olyanok is feltűntek a tér környékén, mint a nemzeti indigófelelős, és az akkori gyűlöletfelelős. Márpedig Schmitt Pál és Wittner Mária akkortájt sokkal inkább a Fideszhez volt köthető, mintsem valami fanatikus civil mozgalomhoz. Ahogy a karhatalmat valószínűleg szándékosan provokáló Révész Máriuszt sem valószínű, hogy Soros küldte oda, ahol nyakon vágták végül. Amely eljárás kapcsán azóta is csak találgatni lehet, hogy vérnyomok alapján agyba-főbe vert fidesznyik miként tudott olyan szép, és összefogott pofázást előadni. Hacsak nem színpadi vérrel egészítették ki a sminkjét. Az, hogy Rogánnak milyen emlékei maradtak a 2006-os események kapcsán, azt természetesen nem tudhatjuk.

De meg kellene várni még pár megnyilatkozását. A vagyonosodással kapcsolatos kérdések mellett talán arról is elárul pár dolgot a sorok között, hogy hol, és milyen kiképzésen esett át az utóbbi időben.

45 hozzászólás

  • Róluk beszélhetett, másfél évvel ezelőtti toborzó videójuk:

    http://www.youtube.com/watch?v=4dKs5Qlka-w

  • Nem mind ez csak “leg-fertozes” ?
    Ez mar a masodik cikk ezen az alanyon.
    De kerdesem volt elobb is, amire senki nem volt hajlando felvilagositast adni.
    Hogyan lehetne fegyveres kikepezese magan hadseregeknek agol nem letezik torvenyes fegyvertartasi es viselesi ojga senkinek ? Hm?

  • Anita Szászy

    Én ,nem leszek ilyen hosszú a szövegemet illetően ,mert nem ismerem a fejleményeket,történéseket,csak ebből az olvasott cikkből.A FIDESZ egyik tagját sem kell komolyan venni,mert neveletlen,a társadalmi átlagtól erősen eltérő politizálási stílussal rendelkeznek.Az a gon velük,hogy már az óvodában elcseszték,de rendesen a nevelésüket,amikor korrigálni kellett volna az otthoni hibás ,alkalmatlan nevelés hatásait.De ugye,mit lehet várni egy olyan ország óvodai rendszerétől,és szaktudástól,ahol alul képzett miniszterek,miniszterelnök,mondja meg a tutit,még az óvónéniknek is.Ezenkívül ,akkor még Soros György sem volt rá hatással,csak a későbbiek során karolta fel ,úgy hallottam Orbán Viktort.Aki most hátba támadja,és minden tőlük okosabb médiát,vagy intézményt,lásd CEU-t.Na ezért kellene ennek az országnak megszabadulnia,egy pályinka zabáló,deviáns,politikailag,és ideológia szinten is erősen megfellebezhető politikustól és társaitól.Végre nagyobb rend lenne ebben a sokat megélt,és más érdemlő országban .

  • Bendeguz79
    2017 május 29
    9:48 de.

    Illegálisan. Ha esetleg nem ismernéd e szónak a jelentését: engedély nélkül, a törvény ellenében és titokban.

    Győrkös István, az MNA vezetője, a gyanú szerint AK gépkarabélyával halálosan megsebesítette a hozzá házkutatásra érkező rendőrnyomozók egyikét.

  • DRAZIRI soraira;

    Elhinne maga hogy maganhadsereegek toboszasa, kikepzese, gyakoltoztatsai titokban leheto lenne a mai modszerekeseten?

    A dronok, GPS-ek, minden biztonasagi szervek altali hacking-ek lehetove tehetne azt ?

    S hanyakat fegyferezhetne fel ahol fegyver-tilalom letezik ?

    Erti maga azokat a szavakat ?

    Talan gondolkodna logikusan mielott gyerekes kritizlasaait listazza.

    Mikor a hatosagok hasonlo hiszteriakat terjesztenek gondolkodjanak hogy mi is lehetne a celjaik azzal ?

    Leggyakoribban mert terveznek rendkivulli torvenyaltali jogosultsagot nyerni ujjabb torvenyekkel.
    Csak figyeleje hogy mi fog jonni kesobb majd !

  • Bendeguz79
    2017 május 29
    9:48 de.

    Leginkább úgy, hogy a belügy azt nem veszi észre, amit nem akar észrevenni. A gárdákat meg nem akarja. Ezért aztán vidáman vonulászhatnak is akár a belvárosban az újnyilaskák.
    Hamareosan pártjuk is lesz.

  • Bendeguz79,

    ez egy kis ország, szegről-végről valamennyien rokonok vagyunk:

    http://hellodelsomogy.hu/wp-content/uploads/adercsaladfa.jpg

  • Kalocsai Miklós

    Bendeguz79
    2017 május 29
    9:48 de.

    Olvasva a beírásaidat, gyakran szóvá teszed, értetlenségedet fejezed ki olyan ügyekben, amik demokráciában nem történhetnek meg, csak hiába mondjuk, hogy Orbánék Magyarországa már nem demokrácia. Ezért illúzió elvárni tőlük, hogy demokratikusan működjenek. A demokratikus működéshez szokott emberek ezt nehezen hiszik és értelmezik.
    A magán hadsereget sem szószerint kell értelmezni, mert nem reguláris alakulatokról van szó, hanem kisebb, nagyobb csoportokról, melyek többnyire valamilyen legális fedőnév alatt működnek.

  • ANDY MAGE

    Azt ohajtja elhitetni velunk hogy magyarorszag kaoszba omlik? Nem kepes egy mai civilizalt orszag lenni ?
    Hat akkor csak az EU, NATO, vagy UN szukseges fegyveres eroket alkalmazni valami rendfentartasra.

    Valahogy furcsan hangzik a maguk meglatasai. Meg az Afrikai jungelekben sem all az a korulmany, legalabb is csak neha.

  • Bendegúz79!

    Ma igen is demokrácia van itthon,különben ez a fórum nem jelenhetne meg a sok “agymosott”fanatikus,idétlen,és gyűlölködő hozzászóló
    “véleménye” sem!!!
    Na remélhetőleg nemsokára elnémulnak….részben mert belátják,hogy sötétek… másrészt pedig mindennek van határa, amit jogilag is szankcionálnak. az illetékesek…..!

  • Bendeguz79
    2017 május 29
    3:57 du.

    Néha úgy tűnik, hogy a hülyét játszod. Vagy nem játék?

  • DRAZIRI modorara;

    Aki nem kepes velemenyt kepezni az alanyon, csupan csak nev-jegyet osztogatni masoknak ! Az maga Draziri !

  • Ms. BODA soraira;

    Igen, emlekszem, Maga irta mar azt egy parszor. De a kerdes hogy mukofik ottan ma a “democracia” annak ertelmeben ?

    Talan emlekszik amikor nem merte volna tagadni hogy az orszag volt az “igazi peni democracia”. Emlekszik ?

    Mi a VALOSAG ? Nem csak a “hivatalos” elnevezes.
    Mit velne ? Mert itten sokan ellnezik a Maga velemenyet.

  • Christopher Adam

    Amit itt néhányan írnak és képviselnek a kommentekben az a nyugati vagy európai vagy csak demokratikus szemszögbõl nézve egyszerûen abnormális. A külvilágtól elszigetelt, egy egyre kevesebb ember által értett nyelvet beszélõ, egy demokratikus hagyománnyal alig létezõ ország lakóival van dolgunk.

  • Mr. Adam;

    Megjegyzese teljesen realis.

    De csupan azon meglatasok lehtenek a szem-nyitok azoknak akik elszigetelesben elnek.
    Nem az dontotte meg a szoviet hatalmat akik az “elszigetelt” uralaom alatt eltek ?

  • Christopher Adam
    2017 május 29
    6:36 du.

    Ha liberálisok lennének az említettek, akkor is kevesen értenék a a magyart.

    Valóban nem vagyunk Nyugat-Európában, de azért még nem kéne magyarozni.

  • Christopher Adam

    Hazai lámpa,

    Igazán csak az ad okot szégyenkezésre, hogy a magyar társadalom nem jelentéktelen része Boda Marcsi szintjén mozog. Itt már megjelent az a gondolat is, hogy netán az említett kommentelő egy nem létező személy, esetleg valamilyen automatikus troll-generáló. Sajnos nem az. Ő egy hús-vér létező magyar. Ők alkották egykor a Kádár rendszer gerincét, ma pedig pontosan ugyanezek az emberek alkotják az Orbán rendszer alapjait is.

  • Christopher Adam
    2017 május 29
    6:56 du.

    Szerintem Nyugaton néha képmutatás van demokrácia helyett, illetve ott se mindenki valódi demokrata, csak ez nem látszik.

    Abban igazad van, hogy a fősodor európai demokráciáktól különbözünk, vagyis attól, amit ma elfogadottnak tartanak Nyugaton.
    Én magam részéről továbbra is azt mondom, hogy a ballib oldal nálunk ugyanúgy abnormális, és ez tartja hatalomban a fideszt.

  • Bendeguz79
    2017 május 29
    6:30 du.

    Nem kell magad emiatt szégyellni, öregkorodra előfordul ez az állapot. Gyógyszerrel viszonylag kezelhető.

  • C.Adam !
    Kar, volt leírni, a hazai lakosság gyülöletéről sorait ! Nem elegáns dolog, kétségbe vonni jogát, hogy milyen tisztségviselőket, válasszon msgának…Kanadai diákként, ilyen szélsőséges véleménnyel nem találkoztam !Akik, megtisztelik, vęleményükkel ezt a felületet, akár névtelenül is, a médium, létjogosultságát hitelesítik !

  • Slapaj, drága! Eredj vissza Turulföldre. Nem kell Neked Kanadában tanulnod, sőt nem is kell neked tanulnod! Nem kell nektek egyetem, iskola, nyelvtudás. Nektek jó a bőgatya, meg hogy legyen a hatalmon valaki akit szolgálni és szopni lehet.

  • Bendeguz79
    2017 május 29
    3:57 du.

    Az afrikai dzsungelt nem ismerem. De az, hogy a hivatalosan betiltott gárdák utódszervezeteinek eskűtétele a Pintér vezette belügyi erők tudtával, beleegyezésével és oltalmában zajlott le a Hősök terén, az viszont tény.
    Az, hogy a Betyársereg nevű paramilitáns, és ismerten szélsőjobbos szervezet a Keleti pályudvarnál, majd Szegeden megjelent “migránstcsesztetni” és a belügyi erők nem tettek semmi érdemi ellenlépést, az is tény.
    az, hogy Györkösről mindenki tudta, hogy orosz kapcsolatokkal rendelkező széljobbos csoportot vezet, az is tény. az, hogy orosz kiképzők jártak nála, szintén. az, hogy csak akkor hotak áldozattal járó, harmatgyenge, előkészítetlen ellenlépést, amikor már komplett fegyverraktára volt, az is.

  • slapaj
    2017 május 30
    8:00 de.

    A haza lakosság nem azonos a kádári, illetve neokádári, azaz orbanista diktatúra képviselőivel és haszonélvezőivel.
    Ellenkező esetben azt is mondhatnánk, hogy a magyar lakosság fasiszta csirkefogókból áll. Tekintettel szálasira, Horthyra, vagy a kisnyilas egyetemisták legfrissebb bandájára.

    Valójában persze ez nem áll.
    Az azonban igen, hogy a széljobbos csirkefogókra támaszkódó, bolsevik eszméket valló Orbán hatalma azokra a rendpárti barmokra alapul, akik el sem tudják képozelni, hogy nekik ne fentről mondják meg, hogy mikor kell tapsolni, mikor merre lépjenek, vagy kibe mikor rughatnak kockázat nélkül.

    Ők is Magyarország lakosai, és a humanisták, illetve demokraták is. Mely gondolatokkal a világért nem gyanusítanálak meg. Mert olyan sértést tudom, hogy nem viselnél el, hogy Te egy autonom személyiség vagy, aki minden embert emberszámba vesz. Származástól és pártállástól függetlenül.

  • György Molnár

    Ha kell, Orbán gondolkodás nélkül éles fegyverekkel fog a tömegbe lövetni a hatalma fenntartása érdekében, egy percig ne gondoljátok, hogy lenn benne egy cseppnyi gátlás is. Egy gátlástalan, irigy, bosszúálló bunkó paraszt……

  • Máshol is írtam már, Magyarországon nem ismerik az igazi demokráciát. Ott soha nem volt az, mint nyugaton.
    Ebbe bele kell törődni.

  • DRIZARI, KALOCSAI, BODA es masok valaszaira;

    Mind amire hivatkoztak az csupan azt jelentene hogy ma magyarorszagon a torvenyes rend, biztonsag igazi gangszerek birodalmava lett.

    Nem hinnem hogy ottan azok a magan-hadseregek, vagy barminek is neveznek azokat, hogy torvenyesen mukodnenek?!

    S ha nem, akkor persze az allamhatalom, ill.rendfentarto-szervek keptelenek vagy nem hajlandok kotelezett es eskudt mukodesukre a lakossag letenek, biztonsaganak, jogaiknak, tulajdonaiknak biztositasara.
    Nem hinnem (legalabb is Mr. Adam ertesitese alapjan) hogy
    azokat a lakossag “normalis” korulmenynek velne ?!

    Itt a US-ban vannak sok fegyverzett “Malitia”-k, de az Alkotmany alapjan. Persze a torvenytarto szervek vegzik kotelessegeiket, s az igen ritkan jelent problemakat a lakossag reszere. Leginkabb az allamhatalom ellen vesznek akciokat amikor a bekes megoldast nem latjak.
    De nem politikai celokban. Legalabb is nem a 18. szazad ota.

  • Figyelő
    2017 május 30
    10:07 de.
    Végül is ezzel egyet lehet érteni.!De egy nagy kérdés van ? : mi az “igazi demokrácia” ??? A Liberális? a Mostani Merkeli ? Az a nyugati ahol az ember elveszti személyiségét,elvész a családja? csak az “egyenruha” marad mely egyenlő , azonos a balliberális gondolkodással?Az amelyikben senki más nem lehet hatalmon,csak a bal,a közép bal,szélsőbal,ezek keveréke,mert csak ők képviselik a népet?? csakis egyedül ( s közben az általuk elvégzett lopások,korrupció az tisztességes , csak a más oldalak a korruptak,csak azok lopnak?)
    És az az ” igazi demokrácia”,hogy amikor nem ők vannak hatalmon akkor rögtön forradalmat,forradalmi akasztásokat kell végezni,a népnek rögtön mellettük fel kellene kelni???? az új hatalom ellen , mert nem ők vannak pozícióban??? Az az “igazi demokrácia” ahol ugyanúgy ott vannak a szegények tömegei,ugyanúgy gazdagok felső tízezrei , akik sehogy sem akarják pénzüket átadni a kevésbé gazdagoknak,szegényeknek.
    Az az ” igazi demokrácia” ahol két férfi,vagy két nő csinálnak egymásnak gyereket—és ennek keretében mások gyerekeit veszik örökbe,mert nekik mégsem sikerült?
    Az az “igazi demokrácia” ahol a pénz van uralmon,a pénz emberek maguk alá hajtanak mindent,mindenkit,csak erről nem beszélnek?
    Az az “igazi demokrácia”,mely úgy jött keletre,hogy ” lefizette” valamilyen fokon a partner céget akivel kapcsolatot épített ki,hogy csak az ő termékét árulják.
    Azaz ” igazi demokrácia”,amely mikor keletre jött hozta magával a korrupciót,megtanította egész kelet ejrópát erre? Az az ” igazi demokrácia”,amikor a szocik kerülnek hatalomra—rögtön elveszik az egyetlen magyar autópálya építő cégtől a munkát és odaadják a külföldieknek:strabag,szwietelski,stb. És jutalmul két-három év múlva sz SSdSS (SZdSZ ) a strabag ausztriai alapítványától 6 milliárd forintot kap????
    Na !!! ???? Ez az ??? Mondja meg valaki.És ezt lehet dicsőíteni,más ,mindenkit csak lenácizni!!
    Az az “igazidemokrácia” , hogy ahol már nincs megfelelő érv— akkor a másik oldalon mindenki náci!!!???
    Ez az ” igazi demokrácia” Magyarázza már meg valaki!!!.
    Ezt az ” igazi demokráciát” nem értem.
    Nem értő üdvözlettel.

  • Author: Endre István Simay
    Valószínű–szinte 150 %-ig biztos,hogy a fidesz verette meg a Máriuszt,hogy neked legyen még mindig kire hivatkozni.

  • György Molnár
    2017 május 30
    10:02 de.
    IGEN!
    Gyuriferitek,meg a rendőrségetek ezt már megtette.Most szeretnétek a másik oldalt is belekeverni egy ilyen helyzetbe,hogy el mondhassátok : NANANANA UGye EZ a Mocskos Náci a NÉPBE lövet: De ezt még nem tette meg CSAK FERIKE És CSapata:A ” Demokratikus ellenzék ” nagy atyja!
    Ezért vannak a folyamatos provokációtok,hogy hátha sikerülne lépre csalni Őket.
    Nahát ez a ti ” demokráciátok” ”
    DEMOKRATIKUS üdvözlettel.

  • Anita Szászy
    2017 május 29
    10:30 de.
    Mindamellett,hogy sok mindenben félre beszélsz,igenis a CECU egy liberális tudományosbomba!
    A tudományba elbujtatva akarják kinevelni a csak a nyugati liberális gondolkodás tovább vivőit kelet ejrópában és Magyarországon.
    A jövőnek nevelik az embereket és egyszer mindenütt csak liberális agyturkászok,tudósok,politikusok lesznek,és csak ezt a cecus hitet fogják tanítani,teríteni,és akkor amikor már mindenkit maguk alá gyűrtek és akkor csak nektek lesz jó minden.
    Cecus üdvözlettel.

  • Andy Mage
    2017 május 29
    1:08 du.
    Gárdáék a gyuriferiék idejében masírozhattak a legjobban !!!
    Hagyták őket —SZÁNDÉKOSAN___ hogy ezzel a másik oldalt keményen lehessen ütni!—–ÉS LÁM hatása a mai napig tart! Csak a kabát lopása eset áll fenn!
    üdvözlettel.

  • rendszer alapjait : az egyik rendszer átadja a másiknak és mindegyik saját céljaira használja fel.ez ilyen

  • létezõ ország lakóival van dolgunk.
    És mi dolgunk van e néppel?

  • tóth péter
    2017 május 30
    12:22 du.

    Ez így konkrétan nem igaz. Arra biztos nem, hogy a Hősök terln esküdöztek rendőri védelemben.
    A betyársereg Gyurcsány kormányzása idején pedig nem is létezett.

    Nem volna kedved hihetőbben hazudni?

  • TOTH PETER kerdesere.
    Hogy mi az igazi demokracia.

    Igazi vagy all-demokracia, az erdemtelen kerdes.

    De az emberi leny leg-alapvetobb jogainak biztositasa, elete, szabadsaga, lehetosegei mindenben a sajat hatarozata alapjan, hasonloan anyagi lehetosegei, tulajdonai, s azt ugy intezni-kezelni amit azt sajat maga jonak lat.
    S nem a kiralyok, nemesek, politukusok, katonai diktatorok, burokratak latal dirigalva sajat erdekeit,munkajat.
    Mas-szoval az emberi elet elismeresenek es betartasanak a felsobrendusege.

    Persze az europa elmek szerint, az egyen a collective egy jelentektelen resze, s koteles alavetni onmagat, jogait, lehetosegeit es tulajdonat a koz-erdekeknek.
    Ami az u.n. “csorad-gondolkodas”. Ahol minden egyen csak egy alkoto, de elmaradhato resze a tomegnek, a “csordanak”. Csupan a csordas akinek a kezeben van a hatalom, ill. a kozosseg ( a csordanak) az erdeke.

    Tehat demokraciai elv alapjan nem a “csordas, hanem a tomeg tagjai kozosen dontenek az osszeseg erdekenek minden hatarozatain.

    Az volt az eredeti eszme a kozossegi hatarozatok intezesenek elve. Mas szoval a tagsag, a nepseg kozos on-uralma, a “csordas” nelkul.
    Ahol minden eggyes egyen lete, joga, lehetosege, tulajdona nem valtoztathato, nem megsemmisitheto, nem korlaozhato meg mind az egyesz tomeg 100%hatarozata alapjan sem !
    Minden egyen alapveto emberi joga a legfelsobbrendu ! PONT.

  • Bendegúz79!

    Nem kell izgulni,itthon rend és maximális demokrácia van,amit a kinti és itthoni ellenzék igyekszik alaptalanul cáfolni!
    Mindenki azt mond amit akar….egy bizonyos határig senki nem
    háborodik fel,de ha kell(szükséges!!!)akkor a rend,és a lakosság többsége
    nyugalmának védelmében jogi,rendvédelmi intézkedés történik,ami nagyon helyes!!!

  • György Molnár!

    Ne képzelődjön és vádaskodjon és ijesztgessen feleslegesen,ha lehet!
    Éles lövedékkel a komcsi,szoci kormányok intézkedtek….,de ha kell a mai kormány is megteszi a szükséges intézkedéseket a többség és az ország védelmében,ami helyes!!!!!!
    Könnygáz,letartóztatás is megteszi ami adott esetben jogos!!!
    Na nem ÁVH-s,gyurcsányos szemkilövős “stílusban” (ami szerencsére kiment a divatból….!!!

  • Kerdes ADY MEGE soraira;

    Persze amit allitott NEM tgadhatom, s nem is ketelkedem soraiban.
    Csupan kerdezem hogy mit vel, mi okokbol, vagy mi celokkal leheto mind az ma ottan? S Ki, vagy kik akik azt lehetove teszik? Kik penzelik? s miert? Es a hatosagok miert hunyjak be szmeiket azon ?

  • Meglehet, Pártunk és kormányunk úgy véli, hogy a 2018-as választások előtt kicsit intenzívebb lesz a civil politikai élet. Talán úgy gondolják, nem fog ártani, ha erre fegyveresen is felkészülnek…

    1956-ban talán nem is lett volna semmi. Ha a civilek beolvashatják a nemtudomhány pontjaikat a rádióba, utána szépen hazamentek volna. De Gerő Ernő a biztonság kedvéért lövetett…

  • Ms.BODA soraira;

    Nagyon relemve hogy a torvenyes rend es kozfegyelemket a hatosagok kepesek es hajlandok lennek mindeg fenntartani, minden eroszakok nelkul.
    S hogy ugy a gazdasagi fel-lendules, mint a tarsdalmi egyenloseg , a mindenki egyeni jogainak biztositasaval lessz mindeg szmbentartva.

    Persze az nem politkiai elveken, hanem a nemzeti kozerdekeket veve egyedulli celnak, s az erkolcsi lapokon kovetve kovetne a javulasok utjat.

    Felre teve az onzo es politikai erdekeket.
    Remelheto lenne az ?

  • Rossznyelvek azt mondják, Pártunknak és kormányunknak “nem ártana egy gyönge kis zavar”, mert akkor ki lehet hirdetni a különleges állapotot, és “nem lehet” választást tartani… Talán Miviktorunknak kicsit elpárolgott az önbizalma…

  • ANITA SZASZI 2017,may 29 soraira;

    Teljesen igaza van ! DE ki lenne hajlando meg azzal megeggyezni is, s nem hogy amodon gondolkodni, donteni, cselekedni ?!
    Nem elegen, sajnos.

  • Elobbiekben Toth Peter tette fel a kerdest hogy mi “az igazi demokracia”.

    Ketsegtelenul magyaroknak, legalabb is ottan, az egyen jogai jelentektelennek itelve.

    De igen kivancsi lennek hogy maguk ottani magyarok mit velnenek, ill mit latnak, vagy remelnenek a demokraciatol ?

    Lennek jok egyeni ohajaikat megirni ?
    Koszonom.

  • Bendegúz79!

    Ön szerint mely rendszerben volt ilyen miniszteri cím, mint amit a cikkben szereplő Rogán visel ; PROPAGANDA MINISZTER ?

    A történelemből csak egy ilyenre emlékszünk, ahol pontosan ugyanezt a Hitlertől kapott kitüntető címet Joseph Goebbels viselte, azt pedig úgy hívták ; NÁCI RENDSZER, egy picit finomabban szólva ; fasizmus…

    .

  • CUKIHARA soraira;

    Igen, emlekszem, Geobles allasa volt nevezzve annak, de velnem hogy ma ahol az letezo inkabb Minszter of Information-nek nevezik.

    No de miert gondolt a kis topara ? A magyar Hegedus-re emlekeztett mindeg.
    Az volt a “magyar kis voros topa”.
    Vona emlekezteti magat arra ? Vagy tettei ?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.