Gyorshír: Külön indul az Együtt 2014?

2014 február 27 11:33 de.31 hozzászólás

Nézzétek meg a Nemzeti Választási Iroda honlapját, azon belül pedig a “Nyilvántartásba vett jelöltet, listát állító jelölőszervezetek” c. táblázatot. Ezek szerint a Nemzeti Választási Iroda bejegyzett egy “Együtt 2014” nevű pártot, melynek eddig 11 bejelentett egyéni jelöltje van. Amennyiben hétfőig meglesz a 27 egyéni jelöltjük, országos listája is lehet annak a pártnak, melyre vélhetően számtalan olyan szavazó fog véletlenül, megtévesztve szavazni, amikor valójában az Összefogás listáját szeretné támogatni.  Az Együtt 2014 központi irodája – az NVI adatai szerint – a budapesti Böszörményi út 13-15 alatt található. A pártot pedig 2014 január 30-án jegyezte be a Nemzeti Választási Bizottság. Vajon ki állhat az új Együtt 2014 mögött? A KMH várja a tippeket!

 

31 hozzászólás

  • asher alexander

    “boszormenyi ut 13/15”
    remelni merem hogy nem arrol a Dr Boszormenyi Zoltan-rol van szo az utcanev valasztasnal aki megalapitotta a horogkeresztes-turulos jelvenyu magyar nemzetiszocialista part-ot 1931-ben!!?ugye nem??!!
    ——————————————————
    amugy meg!!
    inditsunk egy magyar-zsido part-ot!!kitudhassa elore…!! hatha bejonne!!

  • Szerintem a CÖF! (Civilbe Öltözött Fideszesek)
    A Nemzeti Választási Irodának az ő bejegyzésüket egyébként, a megtévesztő névazonosság miatt, el kellett volna utasítania. Nem tették meg, és nekem az a gyanúm, hogy a Fidesz választási csalásaiban is fognak ők asszisztálni.

  • asher, mióta az eszemet tudom, az útcát Böszörményinek hívják Zoltán nélkül!

  • Christofer! Itt megtalálod a választ a kérdésedre:

    http://hvg.hu/itthon/20140204_partok_egyutt_kereszteny_szocialdemokrata

  • Csak azok a pártok lehetnek jelölő szervezetek, melyek jogerőre emelkedett bejegyzésének ideje megelőzi a 2014. évi országgyűlési választások kiírásának dátumát.
    A 2014. január 30-i bejegyzési dátun KÉSŐBBI, mint a választások kiírásának a napja, így az ekkor bejegyzett párt jelölő szervezetként való nyilvántartásba vétele nem lehetséges, jogszabálysértő.

  • asher alexander

    jajjistenkeeeeem!!
    megkonnyebbulek vala!!

  • Bocsánat, a cikket nem jól olvastam, nem a törvényszéki bejegyzés dátuma (ez nem szerepel a cikkben), hanem a jelölő szervezetként való nyilvántartásba vétel dátuma a 2014.január 30, ami lehetséges.

  • Christopher Adam

    Egri Péter,

    Helyesebben kellett volna fogalmaznom: végülis a pártnyilvántartásba került az Együtt 2014 Párt ezen a napon.

    De ami érdekes: a mai napon adták be az NVI-nek az első 11 egyéni jelöltjükhöz szükséges aláirásokat. Ha ezeket mind elfogadják és érkezik hozzá plusz 16 jelölt legkésőbb hétfőig, akkor lesz országos listájuk…és itt okozhatják a legtöbb kárt, ill. keveredést az Összefogásnak.

  • asher alexander

    tenyleg na!!!
    arra igen kivancsi leszek milyen hazugsaggal veszik ra a ciganyokat es a zsidokat a fideszsesek hogy megint rajuk voksoljanak!!most mar toronyorat aranylancon kell igerni minimum!!

  • Az előző miniszterelnök, Bajnai Gordon először az ellenzéket lefedni hivatott ernyőszervezetet akart létrehozni, de végül kora tavasszal mégis pártot indított útjára, Együtt 2014 néven. Ám néhány hónap múlva kiderült, ezt az elnevezést Tinerék már korábban lefoglalták. Bajnaiék így kénytelenek voltak hivatalosan felvenni az Együtt – a Korszakváltók Pártja nevet.

  • Noszticzius Judit

    Tudjunk,hogy Fidesz miatt !!!!!!!!!!!!!!! 🙁 🙁

  • Szerintem az Együtt 2014 állpárt mögött a fidesz vagy a jobbik bújik meg szellemiségében. Inkább a Fideszre tippelnék mint ötletadó gazdára, és ennek a pofátlanságnak a kitervelőjére közvetve, vagy közvetlenül. A kérdés az, hogyan hozták össze az ajánlásokat? 🙁

    Bajainék is ügyetlenkedtek az biztos, és a más baloldali pártok is nagyon naivak, mert ezzel nem számoltak. 🙁

  • Akkor ez egy újabb választási csalás.
    Minden napra kijut egy pedig még csak egy hete tart.
    A pofátlanságuk nem ismer határt.

  • Szerintem is a CÖF-Csizmadia László lehet a titkos vezér ürü
    mert ö mindenre képes.-na meg a ügyvéd segédje,- -Az a törvény nem törvény,–amely gátolja a törvénytelenséget-
    megváltoztatjuk Oszi-Oszt jó napot.

  • Válaszként annyit lehet tenni, hogy a fideszes fogyatékos körzetekbn meg kell akadályozni a szavazást. Pl. el kell torlaszolni a bejáratokat , aktivistacsoportokkal körül kell venni a helyet, fel kell tartóztatni a szavazókat, félre kell informálni, hogy másik körzetbe menjenek, harcikutyákkal kell a bejáratnál sétálni, az arcukba kell fényképezni, jegyzetelni kell róluk, a bejáratot és környékét kutyaszarral összekenni, apró kaviccsal felszórni a járdát, hogy csússzon,vízzel-sárral lefröcskölni ….
    És még vannak durvább ötletek is,amiket hallottam!

    De különben azis mutatja, hogy el lett csalva a választás, hogy a Mo-ról elmenekültek, akiknek megnehezítették a szavazásukat ,csak 1-2%-nyian tudnak majd szavazni,szemben a kb. 70%-os Mo-i részvétellel!!!
    Ki kell követelni,hogy a kinti szavazatokat is a menekültek aránya szerint szorozzák fel a szavazataik arányában!
    Ugyanakkor figyelni kell, mert az urnákban lévő szavazatokat a kormány emberei fogják szállítani, számolni lehet azzal, hogy akkor is kicserélik a szavazatokat, úgy, mint a külhoni magyaroknál!
    Ahogy előre megmondták, csak arra kell figyeljenek, hogy nehogy 110%-os legyen a külhoniak “részvétele” a szavzatszámaik alapján!

    Ezek a megtévesztési trükkök pedig pont külföldön lehetnek hatásosak!

  • E-migráns :
    Mai statisztika szerint eddig a külföldön élő de magyar lakhellyel rendelkezők közül kb 2000 fő jelentkezett be.
    A levélben szavazható külhoni magyarok közül 170 000 !!!
    Erdélyiek fogják megmondani hogyan éljek ezentúl.

  • Geyza!…………….Eléggé szarban lehetsz,ha másnak kell megmondani hogyan éljél ezentúl.Különben is Te úgy élsz ahogy szertnél.

  • geyza: nem fogják. ha az összes beregisztrált kettős, + a külhoni magyarok – erről hamarosan külön postot írok – egyöntetűen egy pártra szavaz – ami azért kizárt – akkor sem ér többet a szavazatuk egy PÁRT mandátumnál. bakfitty. nem lesz döntő soha, semmiben, de a kedélyeket felkavarni jó.

  • Topauer maga meg úgy kénytelen élni ahogy a helyi Nemzetvezetőtestvér meghatározza magának.
    Szar dolog lehet…

  • Illepityu:
    Hááát..nem tudom…
    Már senkiben és semmiben nem tudok bízni.
    Ez a mostani világ gyakorlatilag az átvágásra blazíroz.

  • A Böszörményi utat ősidők óta így hívják!!!
    ashernek kitört a szokásos fóbiája,meg az állapota miatt…
    nem tudja mit beszél szegény!!!
    Egyutt hozzászólása is igaz,mert az Együtt-2014 egy már régen bejegyzett szervezet,Bajnaiék csak jóval később lopták
    el az elnevezést,ami ellen a szervezet többször is tiltakozott,kérte válasszanak más nevet(TV közvetítette az
    első szervezet vezetőjének a tiltakozását és a sajtóban
    is megjelent,bírósághoz is fordultak!
    Tehát az első nem az a “gittegylet”amelyik a baloldali összefogásba belépett,ezt mindenki tudja itthon(a szerzőnek is kéne,bár kint él)
    A CÖF meg megint más szervezet!
    Egyébként egyes hozzászólók szintje meg egyenesen zuhan
    lefelé a nagy tájékozottságuk…..miatt.
    “különben” minden oké!

  • “mar toronyorat aranylancon kell igerni minimum!”
    Á nem. Csak belengedik, hogy nem kap közmunkát.
    Sok családnak ez az egyetlen jövedelme, ez sem egy éven keresztűl. Nem kell sok, hogy kitegyék őket belőle, és ezért 2 évig még ezt sem kaphatnak.

  • asher alexander

    boda!
    az asher nagyon jol tudja mit beszel!!te viszont beleutod meg ebbe is a besugo spicli pofadat!!
    engem te surgosen felejts el!!jobban jarsz

  • asher alexander

    gyalazat ha ezt teszik!!nyilt csalas!!

  • asher ne izgasd fel magad jó messze élsz,….nyugodj meg és moderált magad,bár tudom nehéz!!!
    Se spicli,se hülye nem vagyok mint egyesek!

  • http://nepszava.hu/cikk/1012399-a-kuriahoz-fordul-az-osszefogas
    Az Összefogás-i névazonosság miatt a Kúria szopatja az ellenzéket, de ezek szerint mások útjába nem gördítenek akadályt, Együtt néven lehet kamu pártot gründolni.
    A fidesz mocskosságban világbajnok!

  • Gyalázat az egész Fidesz-Jobbik bagázs és az rendszer amit közösen megszavaztak, mert a Jobbik neonácik is sok Fidesz által benyújtott törvényhez adták szavazatukat. Legutóbb az Orbán által megkötött részelteiben titkosított erőmű építését szolgáló törvényt is megszavazták vakon. Összeforr az ami összetartozik. 🙁

  • boda: ez azért erősen véleményes 😀

  • Tényleg szemétség magas foka, amit a fidesz-haveri kör játszva és nevetve eltervez és realizál a választások lebonyolításával kapcsolatban!
    Komlói Török Gábor véleményéhez csatlakozom!

  • Emberről magunknak!

    Ma még én is emberi lény vagyok többekhez viszonyítva biztosan és ez tény. Egy kis szél fújta porszemnél is kisebb a világűr mérteihez képest.

    Néztem tükörbe ma is. Nekem sem tetszik amit láttam. Vannak rosszabbak is mondogatom magamnak. Ez nem vigasztal meg. Nem bírom elfogadni magamat olyannak amilyen vagyok. Sokan elégedettek magukkal, és rosszabbak mint én. Lehet, hogy három nyelvet is perfektül beszélnek, és helyesen írnak, csak a gondolkodásukkal, cselekedetükkel van némi probléma.

    Mert a jóakaratuk kérdőjelezhető meg embertársaikkal szemben.. Erkölcs megtanulható? Kiiktatható? Félretehető mint megunt holmi? Egyetemet végzett “emberekről is” szó van kérem! A nácik közt hány egyetemet végzett ember lehetett vajon? Intelligencia Isteni adomány, vagy tanulja az ember?

    “Csak olyan cselekedet lehet erkölcstelen, amelyet a cselekvő szabad akaratából követ el és amelynek elkerülésére (vagy kevésbé rossz alternatíva választására) lehetősége volt.”

    “Az etika általános jelentése: Ésszerű, a józan ész alapján meghozott optimális (Az adott lehetőségek közül a legjobbnak ítélt megoldás) és helyes döntés.”

    “Az etika az emberi viselkedés és az erkölcsi ítélet normáival, a cselekedet helyességével és hibásságával foglalkozó elveket tárgyalja. Az etika gyakorlati filozófia: az emberi cselekvés erkölcsileg helyes formáit és a létező erkölcs javításának lehetséges útjait kutatja. Alapvető kérdése: Mi a jó és mi a rossz az emberi cselekvésben? Mikor járunk el helyesen és mikor helytelenül?”

    Ez nem iskolázottság függvénye kérem, ez intelligencia kérdése, ami empátiát, toleranciát is magában foglalja , a problémamegoldó képességünk mellett mások helyébe való belegondolási képességünket is próbára teszi, és vizsgáztatja, vizsgázunk magunk, mások előtt is folyamatosan. Sokan nem értik , hogy az optimálisan reális világképünk, az igazságra törekvést jelenti.

    Az ember nem tökéletes lény. Ezért csak nehezen képes rossz, rosszabb, még rosszabb közt különbséget tenni. Sajnos tévedés mindenkivel előfordul, és néha le is fizethető az ember. Vagy megvehető.. Van a született, és sajnos van a fizetett hülye a klasszikus szerint. A fizetett dolga, hogy félrevezesse a született hülyét. Belátni és tanulni a tévedésekből, a helytelen cselekedetekből csak kevesen tudnak, kevesen rendelkeznek felismerő képélességekkel. Miért? Mert rossz irányban keresgélnek, kevésbé fontos értékeknek adnak, biztosítanak előnyt vélt érdekeik szerint, és magasabb etikai szempontokat kidobják az ablakon érdekből, butaságból, emberi tévedésből. Példa kedvéért: van aki a jelképekért feláldozná életét. Elveik, tévhiteik nevében gyilkolnának stb.

    Van fontosabb szempont mint az emberi életünk védelme, mások életének a védelme? Először vagyunk emberek, és aztán vagyunk mások. Akik ezt nem értik, azok egy turulmadarat, egy zászlót is fontosabbnak tartanak, mint az emberi élet szentségét, és itt van a probléma!!! Akiknek a tárgyak, a jelképek fontosabbak mint a nagybetűs Emberi Élet, azok a legfontosabb emberi értéket hajítják el maguktól, és mások élete is ezek után amortizálódik a kedvenc tárgyaikhoz, jelképeikhez képest viszonyítva, vagy semmit sem jelent (számára), számukra.

    Írta:Török
    Az alkotó embernél nincs csodálatosabb.

    Ihlet nem önmagától támad emberben
    fel, azt megtalálod mások termékében.
    Néha egy gondalt úgyis szaporodik,
    hogy más gondolata tovább gombolyodik.

    Tudjuk, hogy sok porszemből váltunk emberré,
    tán agyagból gyúrva Isteni csodaként?
    Milyen fennkölt és csodálatos esemény,
    a világűr porából lenni emberré.

    Porból lettél ember és porrá válsz ismét,
    hogy felfogd; kívánok értelmet,tiszta észt!
    Mert ez egy kódolt esemény és van remény,
    a Teremtő titka lehet a megfejtés.
    Komló, 2012.02.10

    Vona Gábor a fidesz polgári körében tanulta az “emberség” alapjait!

    “Vona Gábor tavalyi, október 23-i ünnepi beszédében kijelentette: hogy a következő magyar választásokra Mahmud Ah­ma­di­ne­zsád iráni elnöktől kér megfi­gye­lőket, és az iráni Forradalmi Gár­da a Magyar Gárdával együtt fog őr­köd­ni a választás tisztaságának megőrzése felett.

    Kevesen figyeltek fel viszont arra a hírre, hogy Vona Gábor 2003 februárjában Jemenbe utazott, s ott egy összarab konferencián mondott beszédet. Akkoriban Vona még a Fidesszel „egy zászló” alatt a Szövetség a Nemzetért Polgári Kör tagja is volt. Tudvalevő, hogy Jemenben megtűrik a terroristákat is, 2000-ben ott robbantották fel az amerikai USS Cole hadihajót; a merénylet tizenhét áldozatot követelt. Aztán 2007-ben az „egymástól elszakadt magyar és perzsa népek közelítésének céljával” Vona Gábor az Iráni Iszlám Köztársaság budapesti nagykövetével, Ali Reza Irvassal találkozott. (A német titkosszolgálat szerint az iráni külképviseleteket az iráni Forradalmi Gárda ellenőrzi, azt pedig az Egyesült Államok 1987 óta terrorszervezetként tartja nyilván.”
    http://www.es.hu/lazar_gyorgy;a_szelsoseges_muzulmanok_a_jobbik_es_a_fidesz;2009-07-01.html
    ———–

    “Az eredményjelző tábláról leolvasható adatok szerint vasárnap este, Rómában került sor arra a futballmérkőzésre, melyen Toroczkai László karlendítés közben látható.
    Toroczkai a Jobbik önkormányzati képviselője Csongrád megyében, valamint a Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke.”
    http://www.atv.hu/belfold/20111019_nezze_meg_a_jobbikos_kepviselot_karlendites_kozben

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.