Orbán békemenete (1): A fizetett hazafiak népfrontjáról…

2013 október 27 10:23 de.37 hozzászólás

Ebbe az egész októberi forradalmi cuccba aza jó, hogy má túl vagyunk rajta. Merhogy még egykét nap, oszt lejön a jónép erről a tripről is. Nadebazmegaddig! Először is itten van a fő, hogyúgymongyam sorskérdés. A tüntimatek. Hányan vótak ittmegott. Ez má legalább annyira égő, mint amikor az egyszeri férfinak láccó halmaz dugás után monomániásan érdeklődik, hogy ugyan jóvót-e a jobb sorsra érdemes nő(vagymás)neműnek. Mermitmongyak teszemaszt a békemenet nevezetű abszurd performanszról? Annyian vótak, ahány buszravalót, plusz napidíjat kiperkáltak orbánék.

bekemenet-2013

CÖF

Egy szerencsés egy népek vagyunk mi. Merhogy mekkora mázli, hogy aki a rendszerváltás után baloldalinak mondta magát, az mind szemét közénk lövető, vagy annak leszármazottya, aki meg jobboldalinak mondta magát (és kommunista maradt, de mindegy), az meg pont mind a rendszert belülről rohasztotta és most vagy ott feszít a köpcös mellet a pódiumon, vagy ott csoszog a békmenetben.

Micsoda szerencsés véletlen, hogy pont így oszlott meg. Meg azis, hogy annak idején a belügyminiszter vejének szárnyai alatt a jogi karon, meg a bibó koleszban csupa osztályidegen ellenálló nevelkedett, osztán micsoda helyre kis verbális keresztény-konzervatív nemzeti jobboldal rittyent belőlük.

Efelől nézve épeszű embernek szart se ér a köpcös hősökterei pátoszos komcsizása. A közénklövetős duma is érdekes bukét kap, ha elolvassuk Nyitrai András szavait, amelyeket a 2006-os tévéostromot értékelő parlamenti bizottsági ülésen adott elő a FIDESZ képviseletében: ….“Elhangzott itt több soron – és itt jönnek a kérdések -, hogy a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert. Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak – és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van. Azért mondom Petrétei miniszter úrnak külön, mert a bemutatkozásakor én már egyszer ezt nagyon hangsúlyosan felvetettem, hogy Magyarországon a polgárok – és a rendőr is polgár – önvédelmi joga sehol a világon nincsen tiszteletben tartva. Micsoda dolog az, hogy ilyen esetben kvázi külön megtiltják a rendőrnek – ha ez így történt, és erős a gyanúm, hogy így történt, mert ezt többször hangsúlyozták -, hogy önmaga testi épségét megóvja. És most teljesen függetlenül attól, hogy ott mi történt, akárhol történik ilyen, szerintem ez végtelenül lelkiismeretlen parancs, ha ilyen parancs volt.”

Szóval elmodhattyuk, hogy a nemzeti ünnepen a köpcös közpénzen celebrált ceremónián pofánhazudta a közpénzen toborzott önfeledten tapsikáló odalogisztikázott híveit. Gratulálok.

Azé nem hagynám szó nékül ezt a szerencsétlen ellenzéket se. Hátjóemberek, az a csúnya helyzet, hogy a köpcös felőletek teljesen nyugodt lehet. El van ez kúrva ugyanis, csak a vak nem lássa. Meg az Attis, meg a Bajnai, meg kendermagos. Fontos nap vót ez csórikáim. Most vált nyilvánvalóvá, hogy az a fajta ellenzéki modell, amit kitaláltatok, látványosan megbukott. Azér drága cimboráim, mer ha tetszik, ha nem, a Fletó ott van és ott is lesz mindíg, ahol csak kell és nem tudjátok megkerülni. Lehet megsértődni, de ez van. Ráadásul, ha arra számítotok, hogy a parlamentben kibbekkelitek a következő ciklust, mialatt a köpcösre és csapatára ráomlik ez a szarhegy, amit összehordtak és akkor majd ti jöttök, hát nagy tévedésben vagytok.

A másfél milliós békemenetes tábor ugyanis még a szarhalom alatt sem fog megvilágosoni és elpártolni a vezénylő tábornokától. Úgyhogy ennyi vót. Márszej, Irapuátó, etc. A ti időtök lejárt. Úgy, hogy el se kezdődött. Végezetül mácsak annyit, hogy érdekelne, a fiatalabb generáció vajon milyen képet alakított ki arról, hogy mit is ünnepelt az ország október 23-án.

Neonbagi / nolblog

37 hozzászólás

  • marcus aurelius

    Savanyú a szőlő….(1)

  • Nagyon jó a cikk

  • Lélfai Szilárd

    Nadebazmegaddig!

    Ez volt az egyetlen értelmes gondolat az írásban! Még szerencse, hogy C.A. nem moderálta ki! 🙂

  • Hát kedves baloldaliak!Azért lássuk be,hogy a békemeneten
    “kicsit”…többen voltak,mint az ellenzéki tüntetésen
    együttvéve!Ez bizony sokaknak szomorú,de ennek ellenére igaz!
    És ugye nem azért,mert a jelenlegi kormány hibátlan lenne,(ezt senki,vagy csak az elvakultak állítják!)de azért van némi különbség a jelenlegi eredmények, a mostanában nyújtott “alakításaik” között!……
    Egyre szánalmasabb, ahogy a mostani ellenzék saját magát
    “nyírja” ki,a múltról meg már nem is beszélve!
    Az emberek értelmes többsége azért elgondolkodik ezen,ezt
    persze az ellenzék nagy ésszel kihagyta a számításból!
    Ez van!

  • Az eredeti poszt:
    http://bagolyfeszek.nolblog.hu/archives/2013/10/25/Oktober_232425ennyi_vot/

    @marcus aurelius
    Hát… ha neked ez jött le…

    @ossiap
    :))

  • Nem a szőlő savanyú, hanem a rohadtnarancs, de az már kegyetlenül. Így hiába akartuk demokratikus módon lerendezni a demokrácia visszaállítását, azt az utat a diktátor felrobbantotta. Így más utat fognak találni a lelkesek!
    Meglátjuk még ki lesz rosszkor rosszhelyen.
    Csak nehogy megint a szemkilövetéssel gyertek szerencsétlenek, mert mint a fideszes is megmondta, a rendőröknek éles lőszerrel kellett volna akkor lőni!
    Végül is a diktátor nélkül szerethetnénk a fideszt, és eljő a nagyösszeborulás! Egymás vállain fogunk sírni örömünkben, egy diktátormentes új jövő hajnalán. Ugye hogy utópikusnak tűnik? Pedig nem az, csak erősen kell akarni, és megtenni mindent, de MINDENT! ennek érdekében.

  • Ja majd elfelejtettem,e- mailben és SMSben is kaptam értesítést(nem tudtam elmenni),de pénzt sehol nem kínáltak és akik ott voltak
    “szép számmal” azok sem kaptak!!!!!
    Ne ez megint egy átlátszó,sötét hazugság! jellemző!
    bezzeg az október 23-i ellenzéki megmozdulásra “serkentő”
    igaz baloldaliak….attól sem riadtak meg ezen a fórumom!!!!!,hogy a vidékről felszállítandó….”meggyőződéses”
    híveknek pénzt ajánljanak fel,(kissé feledékenyek) ha kaptak is,csak pénzkidobás volt……mert nagyon lebőgtek!!

  • Savanyú a szőlőnek gondolom tetszett a 2006-os csőcselék dühöngése, és hogy Orbán xarban hagyta a választóit.. Ő tudta merre kell elmenni onnan, mégsem mondták be a hangosbemondóba. Tényleg savanyú?

  • Azaz nekünk savanyú? Ha eszed lenne neked húzná össze a szád.

  • Jól mondod, marcus aurelius.
    A minősíthetetlen zsibvásárhoz hasonlító baloldali össze-visszafogás nagy égés volt.
    Ki az, aki ezekben megbízhat? Hiába próbálkoznak a jobboldal lejáratásával, mert a sajátjukat képtelenek überelni.

  • Noszticzius Judit

    EZ NEM JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( 🙁

  • Dakota.. Ez nem jelenti azt hogy a mai “jobboldal” (mert ugye Rákosi toporzékolva tapsol most orbánnak)magas szinvonalat képviselne és hasznára lenne az országnak.. Utóbbiról meg vagyok győződve hogy rengeteget ártott az emútháromévben.

  • Kedves internacionalistàk!
    Tényleg savanyu a szölö.Ki mint vet, ugy arat -savanyu szölöt-.

  • A parittyás hangja

    Neonbagi nemtom ki vagy de az én nyelvemen írsz, és szívemből szólsz! Óriási forma vagy! Gratula! Ez az egyik legzseniálisabb írás amit valaha olvastam ebben a lapban! Nem lehetne az ilyesmit rendszeresé tenni? 🙂

  • hehehe
    most már van olyan óriásplakát is, orbán fényképével, hogyaszongya: orbán, az élő isten.

    mostakkorwazze: mit is számít dakotáék acsargása?
    ők istenfélők 😛

  • A parittyás hangja

    Dénes ERÖS
    2013 október 28
    5:13 de.

    Déneske neked az egész élet savanyú mert biztos rohadt nehéz lehet ilyen korlátolt szellemi fogyatékosként létezni még Svájcban is!

  • Dénes ERÖS
    2013 október 28
    5:13 de.
    A szőlő majd beérik, eléggé meleg az idő.
    A vet-arat mondatodhoz, ami helyesen így hangzana:
    Bárki vet,- Orbán arat..

  • Parittyàs!
    Te hanggal,hangnélkül is gyengécske vagy,még a navedet sem mered adni a véleményedhez.De igy jobb.A SZÀJHÖS pàrtfogoltjaid,csak ilyeneket érdemelnek.

    falusi!
    Jobban jàrtunk volna,ha az elödök is aratni tudtak volna,de ök csak
    ADOSSÀGOT arattak és a problémàkat parlagon felejtették.
    De màr irtam”gyenge tàrsasàgot,csak gyengék védenek,különben ti
    lehetnétek a csapat,akit a gesztenyéért-a pàrtfunkciokért,elvesztett koncért stb.-a tüzbe tàmogatnànak”.

  • Ha-ha-ha-ha egyre jobban szórakozom,no meg az ellenzék is egymáson…..Gratulálok!

  • Dénes ERÖS
    2013 október 28
    12:01 du.
    Szépreményü Dénesem…
    Pontosan ez a gondom..Mármint az, hogy a politikusaink között elenyésző azoknak a száma, akiknek nem az “aratás” a célja..
    Tod, olyasmikre gondolok, hogy tisztesség, böcsület, gazdasági fejlődése az országnak, demokrácia, élni és élni hagyni, nemlopni, nemhazudni, nem mellébeszélni.
    Tíz újjamon meg tudom számolni a mai politikai “elit” azon tagjait, akik ezt próbálják.
    Orbán még véletlenül sincs közöttük.
    Adósságg. Itt már vagy 123-szor el lett magyarázva neked a miért, de téged ez nem érdekel, továbbra is hazudsz, mint a sebesült partizán.
    Más.
    Tod, volt egy időszaka az életemnek,- olyan negyven év,- amikor nem interneten keresztül voltam árvalányhajas Hazaffy, hanem ott, ahol az ég dörgött.
    Sem akkoriban, sem most nem hajlott, hajlik a gerincem.
    Viszont egyelőre, még sem vak, sem süket nem vagyok.
    A rosszat rossznak, a jót jónak hívom. Az idiótát idiótának, a kultúrált embert kultúrembernek.
    Te egyik kategóriában sem tartozol, simán egy lemezjátszó vagy, egyetlen, össze-vissza karcolászott lemezzel.

  • Marcsi
    2013 október 28
    12:38 du.
    ugyan, kérem, maga nem szórakozik semmin.
    a humorérzék ugyanis intelligencia függvénye.

    maga pedig, ugyebár…

  • Dénes ERÖS
    2013 október 28
    12:01 du.
    bocsika! a maga neve erős dénes, bázelből? na, ne komolytalankodjon!
    nem olyan bátor maga, hogy a valódi nevét adja a propagandaszövegéhez!
    lassan kezd lehullani az álarc, picinyem!
    kezd átmenni személyeskedésbe!
    mit fognak ehhez szólni a pártközpontban?

  • falusi
    2013 október 28
    1:53 du.
    az ő szintjén nem ruháznak többet be 😀

  • Ille István
    2013 október 28
    2:17 du.
    Kár..
    Mert ennél még az Aradszki-féle Isten véled édes Piroskám is érdekesebb volt..
    🙂

  • Ille megint szerényen “dicséri “magát szokás szerint….na nem mások…..,aztán bizonyos ismeretek megszerzése(az sem
    mindig helytálló és igaz..!.)nem egyenlő az intelligenciával,ezt
    mindenki tudja csak ő nem!Csak erőlködjön,megint erőre…
    (nem észbe!)kapott,majd szegény ártatlant biztosan megvédik.
    Na pá “tanár úr” “0”

  • Kedves internacionalistàk,falusiak!
    Irni és szàmolni még tudtok,de gondolkodni nem.Igaz Ille és falusi? Tudjàtok ezért
    volt leirva szàmotokra mindenre az ut,a vàlasz.Mivel csak a helyzet vàltozott 1989 ota-ti nem-,maradtatok olyanok mint régen-nem gondolkodtok,csak a vezetö régi-uj leszerepelt SZÀJHÖSEITEKET ajnàrozzàtok kritikàtlanul,aki màst akar,mint a SZÀJAKROBATÀITOK azt befeketiteni,kritizàlni-szemellenzösöktöl,töletek-.

  • Felháborító,gyalázat hogy nem mer kiállni csak ha több ezer fizetett embert odacsődít!A kalapos mellett kokárdával a Miskolci Megyei Kórház felfüggesztett és előző nap visszahelyezett kórház igazgatója Csiba Gábor!Meg kell neki hálálni hogy a 9 gyermek halálát elmaszatolták!Jobb lenne ha az egészségüggyel foglalkozna a politikával szemben!Felháborító hogy több busszal szállitották az embereket az országon kívülről,semmi sem drága a mi pénzünkön!

  • Dénes ERÖS
    2013 október 29
    6:25 de.
    Dénes fiam, ez bizony gyengus, életlen.
    Viszont egyben szerencse is, mertha a szónak éle lenne, te már régen könnyedén énekelnéd ki a magas cét, ahogy a szavakkal vagdalkozol..

  • falusi!
    Gyengéket-làsd a 8 évüket-csak még gyengébbek nevezhetnek vezetöiknek.

  • Dénes ERÖS
    2013 október 30
    6:51 de.
    Tod, Déneske, van egy olyan magyar közmondás, miszerint többet ésszel, mint erővel.
    Ha megnézed – és megpróbálod megérteni- az elmúlt három év, és az azt megelőző nyolc év gazdasági eredményeit, a beruházások, a kereskedelem, az ipar, a fejlesztések nagyságát, összehasonlítod a kettőt, kézbekapsz egy ceruzát, darab papírt, tisztább lesz a kép.
    Ha nemmegy, kérj meg valakit a környezetedben, akinek nem képességeit meghaladó kihívás egy egyszerű összeadás, kivonás..

  • A parittyás hangja

    Dénes ERÖS
    2013 október 28
    12:01 du.

    Déneske, de ki vagy combosodva! Mi történt hülyegyerek? Elengedte az asszony a füledet és ezen úgy felbátorodtál, hogy még feleselni is mersz? De nagyon szánalmasan nyomod! Maradj a vészkölcsön lemeznél, that produces a steady hum like a field of insects on a hot summer’s day…
    És úgy is csak az ízeltlábúakkal vetekedhet a központi idegrendszered! 🙂 )))

  • A parittyás hangja
    2013 október 30
    12:13 du.
    “És úgy is csak az ízeltlábúakkal vetekedhet a központi idegrendszered! ”
    azért ez barokkos túlzás 😀

  • Marcsi
    2013 október 28
    5:14 du.
    “…aztán bizonyos ismeretek megszerzése(az sem
    mindig helytálló és igaz..!.)nem egyenlő az intelligenciával,…”
    kétségtelen. ennek élő bizonyítéka maga, boda fiam 😛

  • Ez ismét nagyon gyengére sikeredett.
    Van egy hű olvasójuk (Kovács Éva) az mindent benyal, sőt meszorozza kettővel, neki írták.
    További jó önkielégítést.

  • (Én inkább fürdök egyet a Csendes-óceánban)

  • Kedves Enterprise én a való élettel foglalkozzok.A hozzászólása minősíti magát az embert!Fürödjön csak hiszen nem ismeri a magyarországi helyzetet,könnyü a szánkat tépni igy!S megkérem hogy nem vagyunk elvbarátok ,az ilyen embereket megvettem és ne tegezzen!

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.