A Hősök terén is megjelent az LMP ellenállása

2012 január 1 10:42 de.30 hozzászólás

Gratuláció jár a Lehet Más a Politika aktivistáinak, hiszen az új év első napját nem az előző esti szilveszteri parti kipihenésére használták fel, hanem egy meglehetősen látványos tiltakozó akcióra. Az LMP “új ellenállás” felíratú plakátokat helyezett el a Hősök terén lévő szobrokra, amelyek biztosan nagy érdeklődést válthattak ki a téren megjelenő sok ezer turistából és járókelőből. A város egyéb pontjain lévő emlékműveken is megjelentek az új ellenállás táblái, többek között a Liszt Ferenc téren. Összesen 24 budapesti köztéri szoborra került LMP-s transzparens. A párt aktivistái ellen szabálysértési eljárást indított a budapesti rendőrség hajnali fellépésük miatt.

A párt ezzel akarja felhívni a figyelmet arra, hogy az újév nem csak naptári fordulatot jelent; az alaptörvény életbelépésével a Fidesz betonba önti saját hatalmát. Ez ellen az uralmi törekvés ellen hirdettük meg decemberben az Új Ellenállást. Ennek legerősebb fegyvere az igazság. Ez a rendszer meg fog bukni, el fog tűnni, amint a társadalom egésze megtudja róla az igazságot, s ha az ellenzék hangot ad ennek az igazságnak–írják az LMP honlapján, melyre a transzparensekkel ellátott szobrok képei is felkerültek.

30 hozzászólás

  • Biztosan nagy lesz a visszhangja, az szentigaz. A pártocska úgy is mint az Szdsz utódgyülekezete, a következö választáson kirepül a Parlamentböl…

  • nemes

    az orszag 3/4-e nem ment szavazni legutobb, mit gondol azok fideszesek lennenek? majd adnak maguknak olyan partocskat, hogy megemlegetik!

  • Valahogy fel kell hívni a figyelmet magukra !! Különben a kutya sem veszi őket észre !! Ha-ha-ha.

  • Libás misi, hadd kérdezzem már meg, csak úgy csendesen…: maga mitöl ilyen harcias állandóan? Otthon nem engedik szóhoz? Talán még verik is? Tanuljon már egy kis stílust Kopácsi Judithtól, – ö sem szeret minket, mégis el lehet olvasni amit ír…

  • Nemes

    feltetelezem sajat magabol indul ki, amikor a harciassag lehetseges okait merlegeli….az meg sem fordul a fejeben, hogy ugy gondolom, maga nagyon sokat art a hazamnak, ezert megvetem es hazaarulonak tartom…..talan ez is oka lehet a harciassagomnak….masreszt a stilusomat koszonje a szerkesztok irant erzett tiszteletemnek, a nol-forumon bizonyosan kevesbe lennek ilyen finomkodo egy ilyen hidfoglalo tanfolyamot vegzett, uresfeju, nacifosivadekhoz, mint maga! Ha ram biztak volna a szabadsag-teri csocselek megregulazasat, egy langszoroval egykettore rendet raktam volna….ezt hianyoltam Gyurcsanytol, ezert nem fogok ra szavazni, mert utat engedett a magafajta fergeknek!

  • Nahát! minő megtiszteltetés! Nemes úr szerint olvashatóak az irásaim.
    Különben mikor mondtam azt, hogy én nem szeretem magukat? Nem tudtam, hogy a politkai vélemény erről szólna. Tegyenek valami szépet és jót szociálisan, és én, igérem, rögtön kedvelni fogom magukat. Miután én sem igénylem, hogy engem akárki is szeressen, (a családomon és szük baráti körön kivűl), viszont az alapvető, mindenki számára való tiszteletet megadom, és elvárom viszonzásként mindenkitől. Ennyire egyszerű az egész.

  • Szirtes Róbert

    Oh, Ti balga magyarok. Most is egymással acsarkodtok, ezért tud rajtatok élősködni egy ilyen vakarcs, mint orbán és bűntársai. Mikor nő már be a fejetek lágya? Nem szégyellitek magatokat? Akár ellentétes eszméket valló politikai erőknek is vállvetve kellene küzdeni, s ha kell téglánként a dunába dobni a parlamentet és a parazitákat. Tényleg ilyen gyagyák vagytok? A saját sorsotok érdekében sem tudtok összefogni? Hihetetlen!

  • Libás, legközelebb majd akkor pofázz a nagyok dolgaiba, ha vállalni mered a nevedet is.
    Addig meg dugd fel a lángszóródat magadnak.
    Sajnálom hogy ez a lap megengedi, hogy ilyen elmebetegek mocskolódjanak az égisze alatt, amilyen te vagy. Válaszolnod felesleges, mert minden küldeményt törölni fogok, ami Kanadából érkezik.
    Csak hajigálj nyugodtan mindenkit a Dunába Szirtes testvérrel együtt.

  • egy magyar fiatal

    Üdv!
    Èn egy 18 éves fiatal vagyok ès normális Magyar,keresztény nevelésben részesültem. Ezek àltal mondom ki hazafias vélemènyemet miszerint januàr elsejèn nem azzal kéne foglalkozni egy kèt nagy orrù egyetemistànak hogy meggyalàzza a történelmünkben fellelhetõ legnagyobb tiszteletnek örvendő ősünket

  • egy magyar fiatal

    Folytatom!
    Hanem esetleg el lehetne azon gondolkodni mit lehetne tenni az országért és nem provokàlni az olyan gondolkodàsuakat mint én.
    Ès csak egy kis intés gyanànt a jövő nemzedèke ( a hasonlò korùak(mint èn( a gyengébbek kedvéért))) mâr lehet hogy az ilyen kis tiltakozò akciòkat nem fogja el nèzni…..
    Sok sikert de szòlok én nem a pártokat szeretem hanem a hazàm és az majd nekem egy kicsit több erőt add mint a bérenc cím (hogy mihez kell majd az az erő majd kiderül elöbb utòbb)

  • egy magyar fiatal

    Elnèzèst a sok gondolat menet miatt de ezt mèg el akatrom mondani:
    Elnést a nyers beszédemért de én az ilyen egymàs közzétételén ràgòdò balheréket nem csìpem. Pont ezért nem fogok vàlaszolni az esetleges vàlaszokra(bàr szerintem amit mondtam elég egyértelmű)
    U:i. Hass alkoss gyarapìts s a haza fènyre derül
    Ajànlom mindenkinek!!!!!!!!

  • Kedves Magyar Fiatal.
    Kezdjük ott, hogy ha valaki azt jelenti ki magáról, hogy Ö “normális Magyar Keresztény nevelésben részesült,” rögtön az jut eszembe, hogy ezek szerint, akik nem részesültek keresztény, sőt Magyar nevelésben, (mint ahogy a világon élő több billió ember sem) azok már szerinted eleve nem lehetnek normálisak, pláne nem hazafiak. Ergo azok véleményét már eleve nem lehet szerinted elfogadni, sőt ha lehet, még büntetni is kell.
    Ujságom van számodra. Nem csak, hogy el lehet, de ha “normálisabb nevelésben” részesültél volna, természetesnek vennéd, hogy van és lehet másnak is véleménye, ami nem feltétlenül azonos a tieddel. Azért, mert valamit mások kritizálnak, attól azok még nem az ördögök, hanem ha megpróbálnád felvenni a cipőjüket (régi dakota mondás szerint, bár ők mokaszinnek mondják), rájönnél, hogy a tied estleg szorithatja a másik lábát.
    Javaslatom: utazz egy kicsit, tanulj nyelveket, ismerj meg sokféle kulturát, és rá fogsz jönni, nincs is olyan nagy különbség ember és ember között, akármilyen is legyen a vallása vagy a világról szoló elképzelése.

  • egy magyar fiatal

    maga ugy fiatal magyar, mint en matyas kiraly!

  • Nemes

    a Kopacsi es en kozottem nemcsak a stilus kulonbozik, de a problemamegoldas mikentje is, mert eletben en nem kezdenek vitatkozni a magafajtajaval, csak arpadsavos zaszlot mintaznek az ures fejebol!:) de azt eddig is tudtam, hogy nem olvassa el az uzeneteimet, mert nyilvanvaloan analfabeta, olvasni azt nem tud, hanem a noverkekkel olvastatja el a szocialis otthonban ket beontes kozott! remelem rendesen megfizeti oket erte!:)

  • Persze, ha a holokamu emlékműnek nevezett förmedvényre akasztana valaki bármit is, a kampós orrú tetűhintások már hápognának rendesen…

  • Kovács Árpád

    Az lmp molyfing pártocska kavart egy kis szelet….

  • Mata tata, hogy te milyen egy kis türelmes, keresztény nemzeti érzelmű magyar tündi bündi vagy. Egyem a szived. És te meg rokonaid ott áltak talpig gyászban, kizsinorozott magyarban, amíg a magyarság szine javát vitték a haláltáborokba “testvéreid”? És most siratod, hogy voltak egyesek közülük olyan rentiensek, hogy visszajöttek, (tántorogtak) a biztos halálból, és pofátlanul még vissza is kérték a saját, általatok elrabolt vagyonkájukat? Felháboritó! De szerintem nyugodtan menj vissza abba a patkányjukba, ahonnan kijöttél Orbán kürtjére. Senkinek sem fogsz hiányozni.Szerintem még anyád is pirul helyetted.

  • egy idősebb Magyar

    Más okból (cikk elolvasása miatt) néztem ide fel,s bárki bármit állít,Magyar vagyok,Magyarországon élek!
    Kedves “egy magyar fiatal”!
    Írásod által el kell ismerni hogy tényleg fiatal vagy,s látható írásodból hogy a régi nevelő szokások (kampós orr,kereszténység,stb) igenis hatottak rád!
    Részemről csak egy dolgot kérnék az alapon túl (Tanulni,tanulni,tanulni!), miután szerteágazóvá tudod tenni jelenlegi pipettára hasonlító gondolatmeneted (szándékosan nem említettem a szemellenzőst,mivel azzal lehet állatfajtákat sértenék…..), akkor gondold át újra azt mit eddig ide leírtál,s ha úgy érzed,köpd nyugodtan szembe saját magad!
    Van még a választásokig idő,így van időd tanulni,s van időd rádöbbenni arra,hogy milyen sikere is vagy az “egyházi (zsolozmázás a hit erősödése érdekében!!))” neveltetésednek!
    Tudod régóta ismert egy mondás!
    “Nem kell mindent elhinni amit mondanak neked!” Bővítésképpen a könnyebb érthetőség okán!- a gondolkodás emeli ki az embereket az állatok közül,s a keményvonalas környezetvédőkön kívűl(másszunk vissza a fára..) ezt általában megismerik viszonylag korán!
    Elöbb gondolkodj és csak utána nyilatkozz!

  • SZERZŐ KOPÁCSI JUDITH | JANUÁR 3, 2012, 10:46 DE. Na itt van, hápog már, ájvékol…
    Ne aggódj, a történelem ismétli önmagát…legalább is remélem…

  • Ja, és nagyon remélem, ez úttal nem végzünk fél munkát :)))))))

  • Felhivom a szerkesztoseg figyelmet arra, hogy Mata Tata beirasa kimeriti a toleralhato kategoriat!

  • Misike, minden vélemény számít…

  • Mata

    persze minden embertol jovo velemeny szamit, a fergeke nem!

  • Hát, jó, akkor a te véleményed ne számítson, de tetszik az őszinte önkritikád!

  • tata

    de komolyan, miert nem vilagitotoronyfeju, vibratorban himbalodzo jokanyaddal szorakozol te nacifostartaly?

  • Na, ez már igen, előbújt az igazi éned Misuka! Akkor ki is az aki gyűlölködik? Ez a véleményed most belefér a tolerálható kategóriába? Misuka, kicsi bogaram, nyugodj meg, számolj el háromig(ha tudsz 🙂 ) és gondolj bele, hogy van aki meg téged nem szeret. Meg a hozzád hasonlókat sem szereti. Mégis engedik hogy szabadon mászkálj a rendes emberek között, és hülyeségeket irkálj a neten…

  • Mata, körberöhöglek. Még te mersz fenyegetözni? Az én családom már 44-ben is ilyen kis hazug nyilasokat tálalt reggelire. Kopácsi nagyanyám félkézből csapott volna a falhoz. És mi sem fogjuk hagyni magunkat, ha ide mernéd dugni az orrodat. Az egész család többszörös fekete öves aikidós, és célba lövésből is olimpikonok. Még 88 éves anyukám is jól tud célozni, szóval mivel hetvenkedsz itt?

  • szerintem csak lazan vakard meg a balheredet es huzzal innen a jo otvarszenny anyadba!

  • Kedves Rendőr Judit néni! Hol, melyik beírásom fenyegető? Akkor azért elnézést kérek. Viszont a te beírásod sem piskóta, már ami a fenyegetőzést illeti. Szóval lőnétek mi? Úgy mint 56-ban, vagy úgy mint 2006-ban? Mindegy elég gyászos volt mind a kettő a magyaroknak.
    Persze a magadfajta élvezné, ha magyarokra lőhetne… csak úgy büntetlenül…

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.