Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

8 tinilány sérült meg a Tokio Hotel első izraeli, Tel Avivban megrendezett koncertje előtt, amikor két üvegajtó betört a tinik rohama következtében. A szervezők szerint 3-4 ezer körül volt a nézőszám.

2 tálca sört és 2000 forintot kért egy szekszárdi rendőr egy gyorshajtótól. Az augusztusi eset részletei hétfőn kerültek a nyilvánosság elé: az autós eleget tett a rendőr kérésének, majd feljelentette. A rendőrt felfüggesztették, vesztegetés miatt akár 5 év börtönt is kaphat.

904 esetben indított szabálytalanság miatt eljárást az európai uniós pénzek felhasználásával kapcsolatban 2006-ig a magyar kormány által működtetett intézményrendszer.

100 éve, 1907. október 10-én a szociáldemokrata párt felhívására országos politikai sztrájk zajlott le, miközben közel százezer munkás tüntetett Budapesten a választójog érdekében.

47 körözött bűnözőt fogtak el egy hét alatt a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, főleg Miskolcon és környékén a „Szüret” fedőnévre keresztelt körözési akcióban.

10 EU-tagállamban tudták növelni példányszámukat az újságok 2006-ban.

100 fős létszámhiánnyal küszködik a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság. A betöltetlen helyekre 18 és 35 év közötti, büntetlen előéletű, legalább műszaki jellegű szakmunkás képzettséggel rendelkező fiatalokat keresnek.

26 éves, nő és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik Kína leggazdagabb embere a Forbes magazin éves listája alapján. A kínai milliárdosok összvagyona 120 milliárd dollár, ebbe a fiatal hölgy nem kevesebb, mint 16 milliárd dollárral tudott beszállni.