Vissza a tartalomjegyzékhez

– kohnbandi –
Kossuth-apró
Hirdetések, közlemények

Tulajdonosától tehermentes, 102 négyzetméteres, felújított polgári lakás, tüntetésre néző ablakokkal eladó.
***
Kereslek, te kedves, szőke hajú lány, akivel október 8-án futottunk össze a „Fletó, véged!” feliratú plakát alatt. Rajtad kardigán, farmernadrág, rajtam nemezsapka volt. Megsimogattad a varkocsomat, és egy jót beszélgettünk az édes hazánkat fenyegető veszélyekről. Jelige: Huba szereti Csengét.
***
Nagy választékban transzparensek, táblák, plakátok eladók. Ugyanitt hozott anyagból csasztuskákat, rigmusokat készítünk pár perc alatt. Jelige: Nem lesz már egy gondom se, Gyurcsány Ferenc mongyon le!
***
A Guinness Rekordok Könyve örömmel értesíti a Kossuth térieket, hogy a 2007-es kiadásba bekerült a balmazújvárosi Kovács Józsi bácsi, aki egy óra alatt 6734-szer mondta ki a „Mondjon le!” mondatot. Szívből gratulálunk.
***
Felhívjuk a tisztelt tüntetőközönség figyelmét, hogy a térre a hazafias perec- és kürtőskalács-árusok közé - meg nem erősített jelentések szerint - maceszárusok vegyültek, hogy eloltsák forradalmunk izzó zsarátnokát. Éberség és kitartás!
***
Az MTI jelenti, hogy a Kossuth téri felkelést támogató nyilatkozatot bocsátott ki a Magyarságért Filatéliai Honvédő Társaság. A hazafias bélyeggyűjtők tervbe vették, hogy ők is bojkottálják az illegitim kormányt, ezért a jövő héttől minden bélyeget letépnek a postai képeslapokról, egészen addig, ameddig a kormány a helyén marad.
***
Délután 14 órakor kezdődik dr. Word Levente előadása, melynek címe: Hogyan tilthatjuk le a Windows szövegszerkesztőjében a „Gyurcsány Ferenc” kifejezéseket tartalmazó mondatokat. Mindenkit szeretettel várunk.
***
A rossz időre való tekintettel a mára meghirdetett forradalmat holnapra napoljuk.
***
Kis esztétikai hibával rendelkező plazmatévé jutányos áron eladó. Jelige: Szabadság tér.
***
Mindenkit vár egy tál ételre a nemrég megnyílt Fogadó a táltoshoz étterem. Magyaros ízek, magyaros számlák! Karszalaggal az első fogást féláron adjuk!
***
A Nemzeti Bizottság 2006 és a Forradalmi Nemzeti Bizottság 2006 értesíti tagjait, szimpatizánsait, hogy nem azonos a Magyar Forradalmi Bizottsággal és a Magyarország Forradalmi Bizottság Budapest 2006-tal sem. Együttműködés csak a Nemzeti Bizottmány a Forradalomért 2006 szervezettel elképzelhető.