Vissza a tartalomjegyzékhez

-kormosfree-
Marketing
Akció Az Olcsó Hús Bt. ajánlata

Válogasson olcsó termékeinkből! Diós bejglink eredetiségét mi sem bizonyítja jobban, mint a süteményben gondos kezek által elhelyezett apró dióhéjtörmelékek. A legtöbb magánfogorvos is ezt ajánlja.

Férfivásárlóinknak eldobható borotvánkat kínáljuk, amely közkívánatra már elektromos változatban is kapható. A készülék, hála a tökéletes érintésvédelemnek, egyetlen használat után eldobható. Sok ezren kipróbálták már, mindenkinek sikerült. Egyébként az "eldobható" jelző szinte minden tartós fogyasztási cikkünkre érvényes.
Múmia hálózsákunkhoz a héten ajándék balzsamot adunk.
A kellemetlen repülő betolakodók ellen a mechanikus chemotoxot javasoljuk, melyet egyesek - népiesen - légycsapónak is neveznek. Eszközünk garantáltan környezetbarát, nem károsítja az ózonpajzsot, és az állatvédők legnagyobb örömére nem gyilkos állatkísérletek segítségével fejlesztették ki. Figyelmeztetés: nem kellő körültekintés esetén üvegkár keletkezhet.
Nyereményjátékunkban, ha Ön ki tudja nyitni bolgár gyümölcskonzervünket, jutalomként a dobozban bolgár konzervgyümölcsöt talál. Ha ráadásul ezt kézsérülés nélkül teszi meg, és ezt orvos által is bizonyítani tudja, önt különleges szerencse is érte.