Vissza a tartalomjegyzékhez


SÍPSZÓ

Sir Charles elbúcsúzott

(Kosárlabda) Charles Barkley, a Houston Rockets játékosa két ponttal és egy lepattanóval búcsúzott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságtól (NBA). A „Sir Charles” becenevű 37 éves kosaras négy hónappal súlyos térdsérülése után lépett újra parkettra. Bár fájdalmai nem múltak el teljesen, Rudy Tomjanovich vezetőedző a Vancouver Grizzlies ellen a második negyedben hat percre pályára küldte a sztárt. A Houston 96:92-re kikapott és nem jutott a rájátszásba, de a közönség óriási ünneplésben részesítette Barkley-t. (MTI)


Navratilova szereti a füvet, és visszatér

(Tenisz) Igazi sportági csemegének ígérkezik a június 19. és 24. között sorra kerülő eastbourne-i tenisztorna: a szervezők szabadkártyáját elfogadva párosban pályára lép Martina Navratilova, aki hat évvel ezelőtt, a New York-i Mesterek Tornáján vonult vissza. Az 535 ezer dollár összdíjazású tornán a dél-afrikai Mariaan De Swardt lesz a legendás játékos társa. Navratilova mindig nagyon szerette a füves pályákat, így szinte „természetes”, hogy elfogadta a wimbledoni előverseny szervezőinek meghívását. (MTI)


Kokó a Fradinál

(Ökölvívás) Az első pályabejárást követően úgy tűnik, hogy Kovács „Kokó” István az Európa-bajnok brit Robinson elleni profi ökölvívó-mérkőzését meg lehet rendezni a Ferencvárosi Torna Club Üllői úti stadionjában. Kovács István, a hamburgi Universum Box Promotion képviselői, valamint az összecsapást közvetítő televíziós társaságok szakemberei kedden tartottak helyszíni szemlét a létesítményben. A vendégek elégedettek voltak a látottakkal, és csütörtökön részletes tárgyalásokat folytatnak a június 23-ra (péntek, 20 óra) tervezett mérkőzésről. (MTI)