MKBT Tájékoztató  - 2002 január - február
 

KITÜNTETÉS

A Magyar Természetbarát Szövetség 2001. szeptember 22-én, a Dobogókőn megtartott természetjárók napján szövetségi kitüntetések kerültek átadásra. Ezek között – a túravezető-képzésben nyújtott munkáért adható – Dr. Pápa Miklós Emlékéremmel tüntették ki Bajna Bálint tagtársunkat. Kitüntetéséhéhez szívből gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk.


Programok, rendezvények

HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK

Hírek beszámolók

In memoriam

A DUNA-IPOLY NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG KÖZLEMÉNYE

Január 23-án, szerdán 15—18 óra között, a Társulat tárgyalójában Juhász Márton barlangtani felügyelő és Kiss Attila barlangüzemvezető készséggel áll mindazok rendelkezésére, akik a nemzeti park igazgatóság működési területét illetően (Budapest, Pest megye, Komárom-Esztergom és Fejér-megye) a barlangok látogatásával, kutatásával, hasznosításával és egyéb vonatkozásban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keresnek választ.

 

OSZTRÁK BARLANGI BIZTOSÍTÁS

 

Társulatunk ez évben is központilag intézi az osztrák barlangi biztosítást (hosz- szabbítás  ill. új belépés).  Mivel azonban a  2002-re érvényes díjak (az EURO-ra való áttérés miatt is) csak az osztrák egyesület január 13-án tartandó közgyűlésén kerül-nek meghatározásra, kérjük, hogy az érintettek január 15-től érdeklődjenek a Társulat Titkárságán. Kérjük továbbá, hogy e telefont követően, de legkésőbb január 21-ig hozzák be a Társulat Titkárságára a telefonon megadott összeget (lehetőleg EURO-ban), mert az ügyintéző Menyhárt Krisztina (tel.: 06-26/380-882, 06-30/996-2247) azon a héten utazik ki a tagsági díjak rendezésére.