Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
35. köt. 1. füz. (1989.)
Tartalom
Molnár
Pál
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIV. kötetéről
2-4
[1.14 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0010
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
4,42
[699.87 kB - PDF]
EPA-03135-00159-0020
Bogdán
Józsefné
,
Gasztonyi
Kálmán
,
Harkayné Vinkler
Margit
,
Ivánkovits
Gertrúd
:
Kis koncentrációjú élelmiszerkomponensek meghatározása enzimes analitikával I. Élelmiszerek glükóztartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával
5-12
[2.76 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0030
Szabó S.
András
:
Élelmiszerellenőrzés, minőségszabályozás Dániában
13-19
[2.33 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0040
Gönczy
Árpád
:
Az élelmiszerek minősítésének aktuális kérdései
20-24
[1.90 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0050
Szabó S.
András
,
Kaj
Heydorn
,
Else
Damsgaard
:
Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában VII. Vanádiummeghatározás INAA módszerrel növényi mintákban
25-29
[1.99 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0060
Sebők
András
:
Élelmiszerek mikrobiológiai irány- és figyelmeztető értékei. Beszámoló az Élelmiszerreológiai Módszerek témakörben rendezett tudományos ankétről
30-42
[5.06 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0070
KÁF jelet viselő élelmiszeripari termékek jegyzéke
43-51
[2.06 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0080
Szakmai Hírek
52-53
[745.54 kB - PDF]
EPA-03135-00159-0090
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
54-63
[4.30 MB - PDF]
EPA-03135-00159-0100
Letöltés egy fájlban (22,2 MB - PDF)