Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
27. köt. 2. füz. (1981.)
Tartalom
Bata
Árpád
,
Lásztity
Radomir
:
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben (IV. rész) : patulin meghatározása kapilláris gázkromatográfiával
45-54
[2.71 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0010
Horváth
György
,
Mile
László
:
Egyes hazai élelmiszerek hozzáadott nátriumglutamát tartalmának meghatározása
55-60
[1.51 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0020
Somogyi
Valéria
,
André
László
:
Színmérés, színkülönbség-meghatározás problémái gyorsfagyasztott parajkrémnél
61-68
[1.68 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0030
Nagy
Tiborné
,
Fernandez
Ramon
,
Dániel
Péter
:
Kis alkoholtartalmú élelmiszerek etil-alkoholtartalmának meghatározása
69-75
[1.67 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0040
Boros
Ilona
:
Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában
77-80
[1.22 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0050
Pollák
Lászlóné
:
Ankét a Fővárosi Tanácsnál az élelmiszerek minőségéről (Budapest, 1980. december 11.)
81-84
[1.28 MB - PDF]
EPA-03135-00129-0060
Draskovics
Imelda
:
Beszámoló a II. Peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben című szimpóziumról (Budapest, 1980. december 9.)
85-86
[462.79 kB - PDF]
EPA-03135-00129-0070
Külföldi lapszemle
76, 87
[832.72 kB - PDF]
EPA-03135-00129-0080
Letöltés egy fájlban (11,8 MB - PDF)