Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
23. köt. 4. füz. (1977.)
Tartalom
Marosi
József
:
A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével
133-136
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0010
Molnár
István
:
Mikromennyiségű fehérjetartalom meghatározása borban, megnövelt érzékenységű biuret reakcióval
137-143
[2.14 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0020
Kántor
Dezső
,
Szentjóbi
Ottó
:
Halastavak, természetes vizek jelentősebb halfajainak radioaktív szennyezettsége, különös tekintettel a Sr-90 izotóp akkumulációjára (I. rész) : adatok a vizek, vízinövényzet és partmenti vegetáció sugárterheltségének jellemzésére
144-149
[1.86 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0030
Molnár
Pál
,
Falusi
Zsuzsanna
:
Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése
150-162
[4.15 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0040
Ravasz
László
,
Móritz
Pálné
:
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
163-170
[2.55 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0050
Fodorné Csorba
Katalin
,
Márton
Attila Ferenc
,
Kőmíves
Tamás
,
Dutka
Ferenc
:
A vékonyrétegkromatográfia mint határérték módszer a peszticidanalitikában
171-177
[2.16 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0060
Katona
Ábrisné
,
Kulcsár
Ferenc
,
Kőmíves
Tamás
:
Organofoszfát peszticidmaradvány meghatározása liofilezett almában
178-185
[2.36 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0070
Draskovics
Imelda
,
Márton
Attila Ferenc
,
Kulcsár
Ferenc
:
Oldószer- és reagens-szennyezők zavaró hatása a klórozott szénhidrogénszer maradványok meghatározásánál
186-193
[2.15 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0080
Kismarton
Károly
,
Dutka
Ferenc
:
Beszámoló a „Peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben” c. szimpóziumról
194-195
[573.04 kB - PDF]
EPA-03135-00116-0090
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
196
[1.13 MB - PDF]
EPA-03135-00116-0100
Letöltés egy fájlban (20,2 MB - PDF)