Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
17. köt. 1-2. füz. (1971.)
Tartalom
Összeállította:
Moldvai
Rezső
:
Név- és tárgymutató
[2.66 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0010
Szilágyi
József
:
Az élelmiszerek minőségvédelme és minőségfejlesztése
1-17
[7.32 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0020
Kottász
József
:
Beszámoló az „Élelmiszervizsgálati közlemények” 1970. évi XVI. kötetéről
18-19
[689.01 kB - PDF]
EPA-03135-00089-0030
Lásztity
Radomir
,
Monori
Sándor
,
Vince
Elek
:
Hazai búzákból készült lisztek lipidjeinek vizsgálata (I. rész) : gliceridek és zsírsav-összetételük
20-24
[1.63 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0040
Lindner
Károly
,
L. Szotyori
Katalin
:
Ionizáló sugárzással csírázásgátolt burgonya szolaninképződése (I. rész)
25-29
[2.11 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0050
Telegdy Kováts
Magda
:
A mikrobiológiai vitaminmeghatározások a gyakorlatban
30-36
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0060
Soós
Katalin
:
Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban
37-39
[1.03 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0070
Jánossy
Gyuláné
:
A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének néhány problémája
40-48
[3.67 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0080
Zackel
Erna
:
Nagy pektinbontó képességű penészgomba-törzsek kiválasztása
49-54
[2.44 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0090
Mattyasovszky
Pál
:
Cink-etilén-bisz-ditiokarbamát (Zineb) bomlástermékeinek vizsgálata borokban
55-63
[3.03 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0100
Varjú
Mihály
:
Az atomabszorpciós spektrofotometria és alkalmazása az élelmiszerkémiai vizsgálatokban
64-70
[2.93 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0110
Wagner
Attila
,
Fábián
Attila
,
Dobos Kovács
Mária
,
Magyar
Károly
:
Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra
71-82
[4.22 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0120
Bognár
Vidné
:
Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata
83-89
[2.55 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0130
Külföldi lapszemle
89
[426.95 kB - PDF]
EPA-03135-00089-0140
Figyelő
90-96
[2.67 MB - PDF]
EPA-03135-00089-0150
Letöltés egy fájlban (39,2 MB - PDF)