Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
16. köt. 1. füz. (1970.)
Tartalom
Összeállította:
Moldvai
Rezső
:
Név- és tárgymutató
[3.83 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0010
Schumann
Róbert
,
Kacskovics
Miklós
:
Adatok egyes élelmiszerek radiológiai vizsgálati eredményeihez
1-8
[2.55 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0020
Aczél
Attila
:
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (I. rész) : zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában
9-16
[2.25 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0030
Szeredy
Ida
:
Hús és húskészítmények kötőszövettartalmának meghatározása hidroxiprolintartalmuk alapján
17-22
[2.24 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0040
Csont
Miklós
,
Kismarton
Károly
:
Stroncium hordozó leválasztási hatásfokának meghatározása
23-26
[1.31 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0050
Simkó
Nándorné
,
Mattyasovszky
Pál
:
Mustok és borok nitráttartalmának fotometriás meghatározása
27-30
[1.49 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0060
Bátyai
Jenő
,
Miklya
János
,
Nové
László
:
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
31-36
[2.14 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0070
Vámos
Gyula
:
Üdítő italok bakteriológiai vizsgálata
37-40
[1.45 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0080
Lóránt
Béla
,
Nádori
Pálné
:
Klorofilltartalom meghatározása kozmetikai készítményekben
41-42
[760.03 kB - PDF]
EPA-03135-00084-0090
Ojtozy
Kristófné
:
Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
43-47
[1.87 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0100
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Könyv- és lapszemle
47-50
[1.62 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0110
Figyelő
51-64
[5.13 MB - PDF]
EPA-03135-00084-0120
Letöltés egy fájlban (27,7 MB - PDF)