Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
12. köt. 2. füz. (1966.)
Tartalom
Kovács
József
:
dr. Hazslinszky Bertalan emlékezetére
49-50
[607.50 kB - PDF]
EPA-03135-00063-0010
Telegdy Kováts
László
,
Lasztity
Radomir
:
Foszfolipoid-mono(di)g!icerid típusú emulgeátor („Emulthin M - C 501”) hatásának vizsgálata a búzalisztből készült tészták Teológiai tulajdonságaira és a kenyér minőségére
51-54
[1.53 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0020
Kiss
Béla
,
Kovács
József
,
Gyarmati
László
:
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata III.
55-70
[4.82 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0030
Dworschák
Ernő
,
Lindner
Károly
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXV.
71-75
[1.71 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0040
Ojtózy
Kristófné
:
Húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására alkalmas módszerek
76-81
[2.16 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0050
Kovácsné Horák
Lujza
:
Az étkezési ecetsav (MSZ 7488) és az erjedési ecet (MSZ 1659) felhasználása tartósítási célra
82-89
[2.98 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0060
Borszéki
Béla György
:
Málnaszörpalapú üdítőitalok tartósságának vizsgálata a tartósítószer (káliumszorbát), a hőmérséklet és a pH függvényében
90-98
[3.48 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0070
ifj.
Sarudi
Imre
:
A tej kalcium tartalmának komplexometriás meghatározása
99-102
[1.33 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0080
Csanád
Imréné
:
Kenyérvizsgálati tapasztalatok 1965-ben
103-105
[1.29 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0090
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv és lapszemle
106-110
[1.90 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0100
Figyelő
111-124
[5.01 MB - PDF]
EPA-03135-00063-0110
Letöltés egy fájlban (25,4 MB - PDF)