Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
9. köt. 11-12. füz. (1963.)
Tartalom
Törley
Dezső
,
Nedelkovits
János
:
Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (III. rész) : szénhidráttartalom
309-316
[3.07 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0010
Gál
Ilona
:
Alma- és körtelé gátló hatása Staphylococcus aureusra
317-320
[1.47 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0020
Áldor
Tibor
:
A levesek és főzelékek jellemző értékeinek szállítás közben bekövetkező változásai
321-328
[3.13 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0030
Áldor
Tibor
:
Húsok konzisztencia vizsgálata amperometriás módszerrel
329-337
[3.35 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0040
Kottász
József
:
Vendéglátóipari ellenőrzések tapasztalatai (I. rész) : ital ellenőrzések : sör
338-343
[2.52 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0050
Kieselbach
Gyula
:
Az Európai Húsipari Kutatók IX. Konferenciája
344-348
[2.44 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0060
Bátyai
Jenő
:
Beszámoló a XXXIV. Nemzetközi Vegyipari Kongresszusról
349-351
[1.29 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0070
Vajda
Ödön
:
Az osztrák Piachivatalok és Élelmiszerellenőrző Intézetek X. Ülésszaka
352-358
[3.24 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0080
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv- és lapszemle
359-364
[2.68 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0090
Figyelő
365-368
[1.73 MB - PDF]
EPA-03135-00051-0100
Letöltés egy fájlban (23,7 MB - PDF)