stílus 1 (fehér)
stílus 2 (fekete)

+ betűméret | - betűméret   Könyvajánló

SINGER MAGDOLNA


Vigasztalódás a gyászban*

Budapest, Jaffa Kiadó, 2010.
236 oldal, 2790 Ft


Egy szeretett hozzátartozó elvesztésének gyásza életünk legmegázóbb tapasztalata. A megfosztottság, kisemmizettség, reményvesztettség, harag, bűntudat, befejezetlenség érzései kínozzák a magára maradó személyt. A gyász viselése és a lelki egyensúly megtalálása komoly erőfeszítéssel járó feladat.
Ehhez a hősies emberi teljesítményhez nyújt hatékony segítséget Singer Magdolna kötete, mely ismerteti a gyászoló személyben zajló folyamatokat, megmutatja, hogyan tudunk megküzdeni ezzel a fájdalommal teli élethelyzettel. A könyv emellett megindítóan szép és tanulságos interjúkkal erőt, bátorságot nyújt az olvasónak, és rendkívüli értéke, hogy olyan jól bevált önsegítő gyakorlatokat is tartalmaz, amelyeket világszerte sikerrel alkalmaznak a gyászolók támogatására.
Singer Magdolna mentálhigiénés szakember, újságíró, a gyász elismert hazai szakértője, számos thanatológiai témájú könyv és tanulmány szerzője. Csoportos és egyéni segítségnyújtással tíz éve támogatja a gyászolókat.
* A könyv Vigasztalódás a gyászban/Gyógypakk című, a szerzőtől beszerezhető változatát a Kharón 2009/4-es számában már ajánlottuk.

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület © 2008


stílus 1 (fehér)
stílus 2 (fekete)

+ betűméret | - betűméret