Muzsika 2000. június, 43. évfolyam, 6. szám, 10. oldal
Pályázati Felhívás
 

A Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet hivatásos zenei, valamint színházi együttesek számára kedvezményes fellépési lehetőségre a pesti vigadó hangverseny-, illetve kamaratermében

A pályázat célja a hazai komolyzenei és színházi élet támogatása, a budapesti színpadokon ritkán fellépő együttesek segítése, a fővárosi zenei és színházi kínálat bővítése.
Pályázhatnak hivatásos és iskolai komolyzenei zenekarok és szólisták, színházi együttesek, csoportok és előadók, nyilvános bemutatásra szánt produkciókkal. A pályázatokban pontosan meg kell jelölni az előadni kívánt műsorszámokat és a meghívott szólisták névsorát. Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik magyar szerzők műveit is műsorra tűzik. A jegyterjesztésről és a közönségszervezésről a pályázónak kell gondoskodnia. Az alapítvány által nyújtott kedvezmény csak a termek használatára vonatkozik, nem tartalmazza a próbák és a színpadra állítás költségeit. Az érdeklődők számára megadjuk a termek pontos technikai adatait.
A Pesti Vigadó hangversenytermében és kamaratermében a rendezvényi osztállyal történt előzetes egyeztetés alapján pályázhatók meg időpontok.
Telefon: 266-6177, 318-9167 (Nagy Gyöngyi, Miklós Mária).
A pályázatok folyamatosan nyújthatók be, a Kuratórium negyedévente dönt a támogatásokról.
Pályázni csak az Alapítvány által kiadott pályázati űrlapon lehet, amely az alapítvány titkárságán személyesen (1051 Budapest, Vigadó tér 2. B/403.) vagy levélben a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány címén (1369 Budapest, Pf. 329), felbélyegzett válaszboríték megküldésével szerezhető be, illetve honlapunkról (www.vigado.hu) letölthető. A pályázat részvételi díja 800,- Ft, melyet az űrlaphoz mellékelt csekken vagy átutalással lehet befizetni.

Információ: MŰVÉSZETI ÉS SZABADMŰVELŐDÉSI ALAPÍTVÁNY, 1051 Budapest, Vigadó tér 2.
Tel./fax: 318-4843, 317-5176, e-mail:
palyazat@msza.hu, http://www.vigado.hu
Pályázati referens: Decsényi Jánosné.