Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Õ ismeri a gyenge pontokat, a történteket, az összefüggéseket”
- vallja Michelle Obama Valerie Jarrettrõl, aki hosszú ideje a házaspár tanácsadója, és aki a jövõben fõtanácsadójuk lesz a Fehér Házban.

„110 után megálltam a számolásban. Csak kiábrándítana”
- véli Pat Weber, amerikai építõipari adminisztrátor Fennvillben azoknak a munkahelyeknek a soráról, ahová sikertelenül jelentkezett az elmúlt egy évben.

„A kormány elrejti az igazságot”
- mondta Oranuch Polprasertkul, egy a közel tízezer kormányellenes tüntetõ közül, akik kedd reggelre körülvették a Don Muang (korábbi nemzetközi) repülõteret, Szomcsai Vongszavat miniszterelnök távozását követelve. A thaiföldi kormány a harmadik hónapja tartó ellenzéki tüntetések miatt kényszerült székhelyét ideiglenesen áthelyezni a légikikötõ egyik használaton kívüli termináljába.

„Nagyon fontos, hogy építsünk az erõsségeinkre is, hiszen ezek tesznek minket igazán sikeressé: a jó és összetartó csapat, a nagyfokú önállóság a munka terén, az etikus viselkedés melletti elkötelezettségünk, de akár a munkakörülmények és munkaeszközeink minõsége is, hogy csak néhányat említsek”
- mondta el Leitner György, a GlaxoSmithKline Pharma vállalat ügyvezetõ igazgatója. A cég 2008-ban immár harmadszor nyerte el a a Legjobb Munkahely címet a „Nagyvállalatok” kategóriában.