Vissza a tartalomjegyzékhez

x
Minőségi divat igényeseknek

Napjainkban egymást érik a bevásárlóközpontok és bennük a különbözõ, szebbnél szebb üzletek. De vajon hol kezdjék az elfoglalt hölgyek a számukra megfelelõ ruhadarabok felkutatását?

A FILIAOUTLET üzletei az igényes, divatra érzékeny nõk számára a piaci ár alatt 30-50%-kal kínálja a világszerte ismert márkák kiváló minõségû darabjait. A kollekciók óriási elõnye, hogy minden nõi alkat számára csinos, elegáns és sportos vonalvezetésû felsõruházati modelleket kínálnak, akár üzleti tárgyaláshoz, kellemes esti vacsorához vagy szabadidõs tevékenységhez keresnek megfelelõ öltözetet.
A jól kombinálható kollekcióknál nagy hangsúlyt kap a praktikusság, a nemes anyagok felhasználása, figyelembe véve az egyszerû kezelhetõséget. Szezonról szezonra visszatérnek az olyan temperamentumos színválasztékok, melyek széles, izgalmas és sokféle variációs lehetõséget biztosítanak.
A Monari márkanév egy divatorientált kollekciót takar, melynek súlypontja a jól ismert német precizitással megtervezett és elkészített kötöttáru és felsõruházat 36-48-as méretekben, egy csipetnyi olaszos életérzéssel megfûszerezve. Elsõsorban a bátor, újszerû vonalvezetést kedvelõ divatérzékeny hölgyek márkája. A ruhadarabok igényes kelmékbõl készülnek, mindig ügyelve a részletek aprólékos kidolgozására. Gyakori a hímzések, csipkék, szalagok, dísztûzések használata, de egy-egy vagányabb pulóvert, nadrágot övek és csatok is díszítenek. Az idei színvilágot a szokásos téli, szürke, barna, fekete színeken kívül a lilák különbözõ árnyalatai, az arany, ezüst és a piros szín élénkíti.
A Brandtex csoport márkái a teljes nõi korosztályt felölelik. A Share idei õszi termékeit az inkább alacsonyabb, de még nem csípõfazonú nadrágok, térdnadrágok, hosszított tunikák, fodros díszítések, puffos ujjak, dinamikus, fiatalos vonalvezetés jellemzik.
A Brandtex letisztult vonalvezetésû modelljeinek az elkészítésekor kiemelt figyelmet kap a magas komfortérzet és a tartósan jó minõség, hogy termékeit a vásárlók több szezonon keresztül is örömmel, megelégedve viseljék.
A Marcona név egy prémium márkát fémjelez. Elsõsorban az érett nõ ruházata, aki a nemes anyagokból készült magas minõségû, klasszikus vonalvezetésû darabokat kedveli. A legfinomabb selyem, gyapjú és kasmír anyagokból készített modellek idõtállóak és rendkívül elegáns megjelenést biztosítanak viselõjük számára.
Ahol mindezt kedvezõ áron, vevõbarát és szakszerû kiszolgálással, méretre igazítással kínáljuk: