Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„A mi gyászunk nem hasonlítható semmihez. Késõn házasodtunk, késõn született gyerekünk is, és õ volt az egyetlen számunkra, akit most elvesztettünk”
- mondta Li Ping, akinek 8 éves lánya a földrengés közben összedõlt iskolában halt meg. A múlt hét hétfõi földrengés áldozatai között sok a gyermek Kínában.

„Csak néhány karcolás esett a motoron. A pálya mellett lévõ fotósoknak biztos jó napjuk volt”
- viccelõdött Michael Schumacher, aki újabban a motorsportban próbálgatja magát. A hétvégén benevezett a német motoros bajnokság oscherslebeni futamára, ahol az elsõ versenyen a 28. lett, míg a második futamon felbukott motorjával és kiesett. A 39 éves pilóta kijelentette: az esés nem ijesztette meg, úgyhogy továbbra is motorozni fog.

„Nekem tehát személyes érdekem fûzõdik a Magyar Gárda fennmaradásához”
-hangoztatta Mónus Áron az ügyészség kontra Magyar Gárda polgári perben, aki azt is sérelmezte, hogy Hitler Mein Kampfjának általa készített fordítását lefoglalta a magyar rendõrség.

„Túlságosan magas Magyarországon a szociális-jóléti kiadások mértéke; az efféle juttatások odaítélésekor jobban figyelembe kellene venni a rászorultság elvét”
-mondta Kóka János, a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) elnöke kedden Budapesten.

„Teszek a kritikákra”
-mondta Harrison Ford a cannes-i filmfesztiválon az Indiana Jones 4. részére kapott megjegyzésekre reagálva, a német Bildnek adott interjújában, aki - bár kevésbé kalandos az élete, mégis - ugyanolyan régimódi fickónak tartja magát, mint az általa megformált Indiana Jones.