Vissza a tartalomjegyzékhez


Putyin Sarkozy-stílusban válik

Vlagyimir Putyin válik, és egy 25 éves mo­dellt szeretne feleségül venni. Nem õ az egyetlen politikus, aki így döntött: Helmut Kohl egykori német kancellár egy nála 35 évvel fiatalabb hölgyet választott.

Vlagyimir Putyin leköszönõ orosz elnök, leendõ miniszterelnök új posztjához új társat is talált magának: elválik a feleségétõl, hogy feleségül vegye Alina Kabajeva 25 éves modellt (képünkön), híres egykori tornászt - írja a Moszkovszkij Korreszpondent. Az esküvõ állítólag június 15-én lesz.
Az orosz vezetõ követte francia kollégájának, Nicolas Sarkozynek a példáját, aki szintén nemrég vált el feleségétõl, hogy elvegye az exmodellt és énekesnõt, Carla Brunit.
Úgy tûnik, divat lett a politikusok körében a feleségcsere. A 78 éves Helmut Kohl egykori német kancellár most jelentette be: amilyen hamar csak lehet, oltár elé vezeti 43 éves barátnõjét, a közgazdász Maike Richtert - írja a BBC. A német politikus elõzõ felesége, Hannelore egyébként 2001-ben öngyilkos lett. Új barátnõjével 2005 óta tart a kapcsolata.