Vissza a tartalomjegyzékhez


INNEN-ONNAN

Sonnhild Bischoff - Ursula Kopp: Hangulatos télikertek 

Mi is egy télikert? Zöld szoba, kedvelt családi találkozók színtere. A télikert építését, kialakítását és beültetését gondos tervezésnek kell megelőznie, hogy korlátlanul élvezhessük a kert nyújtotta örömöket. 
A könyv rávilágít a tervezés és az előkészítés során számba veendô összes kérdésre. Megadja a szükséges anyagok listáját, minőségét, helyettesíthetőségét. Bemutat építési modelleket és módokat. Ötleteket ad a kert belsejének kialakítására, bőséges információt közöl a megfelelő növényekről, tartásukról, gondozásukról. Hasznos tanácsai alapján télikertünk hosszú évekig lehet a mi édenkertünk, folyamatosan virágzó vagy termő növényekkel. Magyar Könyvklub, 2002.


P.G.Wodehouse: Jeeves szabadságon

Ha egy Wodehouse-regényben nagy vendégsereg gyűlik egybe, akkor módfelett mulatságos bonyodalmak veszik kezdetüket. Ám ezekkel most Bertie barátunk Jeeves segítsége nélkül kénytelen megbirkózni, s talán mondanunk sem kell, igen csekély sikerrel. A zűrös események tetőpontján azonban az odaadó Jeeves félbeszakítja szabadságát, s a dolgok lüktető centrumába siet, hogy szállítsa a megoldást - éspedig roppant kacagtató végkifejlettel. Ciceró, 2003.