Vissza a tartalomjegyzékhez


Sípszó

Megkéseltek egy Fradi-drukkert

Az MTK-Fradi örökrangadó előtt a zöld-fehér hívek szóváltásba keveredtek két kínai férfivel az 1-es villamoson, majd az eset odáig fajult, hogy az idősebb kínai kést rántott, és többször megszúrta egyiküket. A villamos ekkor ért az MTK-pályához, a kínaiak leszálltak, és miközben üvegekkel és különböző tárgyakkal dobálták őket, bemenekültek a közeli lakótelep házai közé. A megszúrt fiatalembert életveszélyes állapotban ápolják, míg a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. 


A Ferrari lázadása

Elmúltak már azok az idők, amikor egy kézben kellett összefutniuk a szálaknak: egyetlen más sportágban sincs olyan egyeduralom, mint amilyen Bernie Ecclestone-é. Így érvelt Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke, aki nem titkoltan új irányítási szisztéma bevezetését sürgeti a Forma-1-ben. Az olasz üzletember az amerikai profi ligák mintájára egy értékesítési társaság megalakítását javasolja. „Bernie fontos szerepet játszhatna az új rendszerben, de nem a főszerepet. A bevételek oroszlánrészét jelenleg ő kapja, s ezen mindenképpen változtatnunk kell” - tette hozzá. 


Az al-Kaida merényletre készült az izraeli futballválogatott ellen

Izraeli lapértesülések szerint a terroristák a csapat október 12-ei máltai mérkőzésére már mindent előkészítettek, azonban az izraeli és az olasz titkosszolgálat leleplezte az akciót. Az izraeli válogatott edzője a lapnak elmondta, hogy labdarúgóik külföldi mérkőzésein a Sin Bet, az izraeli belbiztonsági szolgálat és a helyi hatóságok védelmét élvezik, ugyanakkor egyre ritkábban hívják meg őket barátságos mérkőzésekre.