Vissza a tartalomjegyzékhez


Sztároló bulvároló

Kedves sztárhírek után ácsingózó olvasótáborunk! Sztárújságunk sztárriporterei most ismét azon vannak, hogy a legújabb sztárhírekkel kápráztassanak el mindenkit. Akkor tehát, ahogy a sztárok mondják, csapjunk is a lecsóba!
Hűtlen a feleségéhez? Ez a kérdés merült fel azokban, akik a közelmúltban beszélgetni látták Tétová Bohát, a „Kitaposom a beled” című nagysikerű akcióthriller sztárját Gabriella Chini sztármanökennel egy étterem közelében. Egyes szemtanúk elmondása szerint szinte egyszerre jöttek ki a vendéglátó helyiségből, amelynek emeletén - köztudottan - szobák is bérelhetők. Nem lehetetlen tehát, hogy Tétová és Gabriella valamelyik hálószobát is megjárta a vacsora előtt. Azt meg ugye felesleges elmondanunk, mi történhetett abban a hálószobában? 

De evezzünk hazai vizekre, hiszen itt is vannak sztárhírek jócskán. Múlt szerdán kaptuk a hírt, hogy Jndratsek Júlia, a Klub tévé sztárja és Gerzson Gellért, a „Sakálok közt” csillaga egymásra talált. „A Gellért mellett ébredni olyan, mint egy virágos tavaszi rét kellős közepén heverve bámulni a napot: felemel és megvakít” - mondta csütörtök reggel lapunk sztárriporterének Júlia. Gellért jóval szűkszavúbban úgy fogalmazott: „khm” - és rágyújtott egy cigarettára. Igen, ez az igaz szerelem, gondoltuk akkor, és így gondolták ők is. De a rohanó világ, a könyörtelenül túlhajszolt életük miatt a sors másképp akarta. „Beláttuk, nem illünk egymáshoz” - telefonált szerkesztőségünkbe Júlia pénteken reggel sírástól meg-megbicsakló hangon, és mi csak annyit mondtunk: ne add fel, kislány, jön még kutyára teherautó.
Ennyit elöljáróban, és most nézzük röviden, mit tartogatunk még olvasóinknak. Lucy pedofil? A popsztárt egy kisfiúval kézenfogva látták sétálni Hollywood utcáin (egyes vélekedések szerint a kissrác Lucy fia). Fagyit vett - pedig már így is megleglehetősen túlsúlyos Marietta, a Csigatévé sztárja. Sztárvarázs - ki mit szokott reggelizni? És kivel? Sunci Sanyi müzlit meggyes joghurttal és anyukájával.
Sztármagazinunk most sem hagyja tehát Önöket sztármeglepetések nélkül, fejtsék meg rejtvényünket, és együtt nyaralhatnak Bözsi nénivel, aki ama sarki kisbolt sztárpénztárosa, ahová sztár takarító nénink, Terike is jár. Sok sikert! 
Csillag Csillag sztárszerkesztő