2003/10.

Tudós fórum

Az MTA főtitkára szeptemberben az alábbi elektronikus levelet intézte
az MTA tagjaihoz és doktoraihoz:

MÉLYEN TISZTELT AKADÉMIKUS ÚR/HÖLGY!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a novemberben Budapesten tartandó WORLD SCIENCE FORUM előkészületei a nyári hónapokban is folytatódtak. Eddigi figyelmét, együttműködését megköszönve, most különösen értékes hozzájárulásra szeretnénk Önt kérni.

Már megnyílt a novemberi rendezvényt megelőző nemzetközi elektronikus véleményváltások internetes fóruma (www.sciforum.hu). Nagyon fontosnak tartanánk, ha a magyar kutatói közösség képviselői is hallatnák hangjukat az elővitában. Ön mint a tudomány és a társadalom interface-ében tevékenykedő kutató bizonyára értékes és tudományszakjára nézve különösen releváns téziseket tud közreadni a novemberi rendezvény főtémájára vonatkozóan, amely

a tudás, a szaktudományos ismeretek
társadalmi/gazdasági összefüggéseit érinti.

Akadémiánk mint a WORLD SCIENCE FORUM szervezője ezért tisztelettel arra kéri Önt, hogy idevágó gondolatait, konkrét szakterületét érintő tapasztalatait - az internetes kommunikáció sajátosságaihoz igazodva - legfeljebb 15 sorban, akár magyarul, akár angolul, akár mindkét nyelven a WORLD SCIENCE FORUM Nemzetközi Sajtótitkárságára eljuttatni szíveskedjék (sciforum@office.mta.hu). Egyben előzetes hozzájárulását kérjük ahhoz, hogy téziseit (a megfelelő hivatkozásokkal és autorizálással) nemzetközi sajtómunkánkban is felhasználhassuk.

Köszönjük, hogy szakmai hozzájárulásával is megtiszteli a WSF nemzeti ügyét!

Tisztelettel:

Kroó Norbert

az MTA főtitkára,
a WSF Szervezőbizottságának elnöke


<-- Vissza az 2003/10. szám tartalomjegyzékére