Eightball.hu

ISMERTETŐAz Eightball Zenei Portál létrejöttét több hónapos gondos előkészítői és tervezői munka előzte meg. Ennek eredményeképp a honlap 2003 novemberében jött létre. 2004. első féléve után, némi tagcsere és reform után indult el teljes erővel az Eightball Portál. 2004 év végére a most látható design és szerkezet felvételével frissültünk meg.

Az alapelvünk a nagyobb tér biztosítása az underground kultúra számára stílusbeli megkötés nélkül mindenkinek, mivel úgy látjuk, hogy itthon minimális támogatást és megjelenési lehetőséget vagy akár sajtót kapnak ezen zenészek és zenekarok.

Célkitűzéseink közé tartozik a színtereknek a fellendítése, népszerűsítése, megismertetése tágabb körökben, amellett, hogy információt adunk az ismertebb zenei eseményekről is. Népszerűsíteni szeretnénk a rasszizmus elleni küzdelmet, környezetvédelmet, az állatvédelmet, -hiszen ezek korunk szinte legnagyobb problémái-, és a civil mozgalmakat, civil kezdeményezéseket.

Az Eightball Zenei Portál és annak szerkesztősége mindentől és mindenkitől függetlenek, sem kiadói, sem intézményi befolyás alatt nem áll. Szerkesztőink és munkatársaink többnyire huszonéves felsőfokú tanulmányaikat végző lelkes fiatalok.

Az Eightball Zenei Portál grafikáit, design-át, valamennyi cikkét, a képeit, videóit, hangfájljait, és egyéb publikált anyagait szerzői jog védi. Bármilyen másodlagos terjesztésük, vagy felhasználásuk kizárólag a szerkesztőség előzetes írásbeli engedélyével történhet.