Ex Symposion

ISMERTETŐÜdvözöljük az Ex Symposion folyóirat honlapján!

Oldalunkon keresztül a lap eddig megjelent első 22 kötetének anyagát érheti el (a hivatalos sorszámozás szerint az első 43 számot, és a különszámként megjelent Nietzsche-számot).

A Lapszámok menüpontra kattintva általános áttekintést nyerhet az oldalon megjelenített lapszámokról. Ha itt egy-egy Lapszám címére kattint, akkor általános információkhoz juthat, ha pedig a Rovatok bejegyzést választja, akkor az adott lap tartalomjegyzékével találkozhat. A Cikk címén keresztül az írás törzsszövegét, a Szemelvény bejegyzésen keresztül pedig a hozzá kapcsolódó jegyzeteket, lábjegyzeteket és kiegészítő információkat érheti el.

Ha az Agora menüpontot választja, akkor honlapunk fórumára juthat el. Ha regisztrálja magát, itt nyilvánosan is kifejezheti véleményét akár a lapszámok tartalmát, akár webes megjelenítését illetően. A szerkesztők külön köszönettel fogadják a tartalom megjelenítésének konkrét hibáira vonatkozó észrevételeiket, kritikáikat és megjegyzéseiket. A regisztrált látogatónak ezentúl lehetősége nyílik arra is, hogy a honlapon keresztül a szerkesztőktől az őt érdeklő lapszámokat külön megrendelje.

Ha a Szerkesztőségi szoba menüpontra kattint, akkor a folyóirattal kapcsolatos aktuális hírek, információk és pályázati lehetőségek között tallózhat.

A Böngésző segítségével más virtuális könyvtárakba, más folyóiratok honlapjaira látogathat el.
Az oldal jobb felső részén található Szemle blokkban kettő, az eddig megjelent összes cikk közül véletlenszerűen kiválasztott írást találhat. Itt olyan szövegekkel találkozhat, melyeket amúgy talán nem is keresett volna.

A weboldal a

Nemzeti Kulturalis Alap
valamint a

Nemzeti Kulturális Örökség Minisztérium
támogatásával jött létre.